Seky Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2010 Mám otazku a prosím odpovezte na to na co se ptám vetsina lidi to okeca milionem řečí a ja vube nevím co a jak ... Budu moct po flashnutí Xboxu využivat jeho služby jako je přehrávání Filmů muziky a jiných věcí ? Díky za odpověď Citovat
0 Puuuma Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2010 jo ................... Citovat
0 toro Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2010 Flashnutí na tyto funkce nemá žádný vliv . Pokud ale budeš chtít přehrávat filmy ve formátu .avi , tak by jsi si měl stáhnout z live kodeky dokud nemáš xbox flashlý . Citovat
0 suchac500 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2010 toro a neni to jedno ? stejne jakmile se odpojim od live a pustim si avicko tak me to vyzve pro pripojeni k livu a stazeni kodeku... driv mi to xko nedelalo ... (v roce 2008) ale po NXE uz to po me chce bejt furt online pokud prehravam avicka Citovat
0 toro Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2010 Nevím proč ti to tak dělá , ale já jsem to teď pro jistotu zkusil znova ( na live připojenej nejsem - jen jsem si stáhnul kodeky už dříve ) , aby jsem nešířil bludy a film v .avi jsem normálně rovnou spustil . Citovat
Otázka
Seky
Mám otazku a prosím odpovezte na to na co se ptám vetsina lidi to okeca milionem řečí a ja vube nevím co a jak ...
Budu moct po flashnutí Xboxu využivat jeho služby jako je přehrávání Filmů muziky a jiných věcí ?
Díky za odpověď
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.