atavarecek Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Zdravím všechny, nejsem plně rozhodnut jestli jít do JB, můžete mi někdo napsat vaše osobní zkušenosti, klady a zápory? Díky, atavarecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 jestli ho nepotřebuješ a sám po něm netoužíš tak neni důvod si ho tam dávat. Možnosti který ti to přinese je hraní warez her, různý neschválený app a přístup do telefonu...a k tomu je pak šance že se ti sníží výdrž baterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Bez JB jsou tyhle iZařízení celkem k ničemu, výhod to má spoustu a nevýhody snad ani nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atavarecek Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 něco jsem četl i na jiných zahraničních fórech, například zpomalení zařízení, snížení výdrže. nevím zda je to pravda, proto jsem založil tento topic :p Každopádně vám děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 JB není jen warez, jak tady každý kecá. (Nic proti nikomu nemám!) Já osobně sem si stáhl 2 hry, a to jen proto, že nemám 15-let, takže nemůžu používat platby přes účet. Ale v pondělí už konečně můžu. :D Používám ho spíš na vylepšení, jako je třeba aktivovaní Multitaskingu na iPodu 2G. A další vychytávky, které bez JB nejsou. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
atavarecek
Zdravím všechny,
nejsem plně rozhodnut jestli jít do JB, můžete mi někdo napsat vaše osobní zkušenosti, klady a zápory?
Díky, atavarecek.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.