lukas.pacon Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 potřebuju pomoc Když chci připojit PSP k pc,tak mi to napíše viz.obrázek dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 asi mas spatny kabel..skus jiny..tohle uz delalo hodne lidem nekde se to tu resilo..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pacon Odesláno Srpen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 aha no super já za ten kabel dal 200kč.ale kámoš má tak si od něj pučím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 a vsadim se ze je to takovej ten rolovaci ze.? ten speedlink.?!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pacon Odesláno Srpen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 JO máš pravdu je to on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 no tak ten je na ho*no..s tim normalnim co se dava k MP3 by to melo v poho jet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pacon Odesláno Srpen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 ted na to koukám bratr má stejnej konektor k MP3 jako já k PSP,tak jsem to skusil tu MP3 s mým kabelem a víš co?TAky to nefunguje.Pučím si kabel od něj. EDIT:hej seš malej borec,tu chybu si odhadnul 100% přesně.VYskoušel sem bratrův kabel k MP3 a PSP se v PC hlásí uplně normálně.díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.