corvette Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Zdar potreboval bych nejaky Windows 7 64bit , ktery by zabirali co nejmin mista, ale zaroven by meli vse co potrebuju na hrani her, je to jediny ucel na co budou pouzivany. Taky by nemeli byt predaktivovany ani jinak modifikovany v tomhle smeru. Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Úplně základní windows 64bit s angličtinou má 3,0GB Ale musíš napsat,jestli potřebuješ starter,home premium,ultimate,nebo jiný? Tak starter a ultimate jsem nenašel,ale tad máš home premium: http://msft-dnl.digitalrivercontent.net/msvista/pub/X15-65733/X15-65733.iso a tady je professional: http://msft-dnl.digitalrivercontent.net/msvista/pub/X15-65805/X15-65805.iso jinak kdyby to nešlo stáhnou tak napiš třeba X15-65805.iso do googlu a někde to stáhni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Stacila by mi klidne ta uplne nejzakladnejsi verze, moje pozadavky jsou: aby na tom jeli vsechny hry ok, aby to bylo 64bit a aby to zabiralo co nejmin mista (moje windows 7 ultimate 64bit zabiraji asi okolo 18 - 20GB jen tak bez niceho) Chci to mit jako druhou partition na MacBooku a protoze mam malej disk a ty windows tam budou jen na hry, potrebuju to co nejmensi... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 ten home premium co jsem tam psal(1.odkaz)má 3GB a je to ůplně nejzákladnější verze(nic základnějšího jsem neviděl) potřebuje klasický koupený klíč(ne OEM!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
corvette
Zdar potreboval bych nejaky Windows 7 64bit , ktery by zabirali co nejmin mista, ale zaroven by meli vse co potrebuju na hrani her, je to jediny ucel na co budou pouzivany. Taky by nemeli byt predaktivovany ani jinak modifikovany v tomhle smeru.
Dik moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.