daresdevils Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Poslední dobou už nemám co hrát mohl by mi někdo něco doporučit? Budu rád když mi povíte nějakých fajn emulátorech.Rád hraji RPG (jen vynechejte prosím hry z následujícího seznamu littlebigplanet,gta VCS,god of war,silent hill,Monster hunter -prave hraji a dungeon siege) Predem děkuju za všechny návrhy Prosím žadnou kritiku ohledně tohodle téma!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 linuxed Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Jesti si hrál GTA: VCS a zaujalo tě to, tak ti můžu doporučit GTA: LCS nebo GTA: ChinaTown Wars, pak Assassins Creed: Bloodlines, a za RPG Final Fantasy, nebo FPS: Call of Duty, nebo Medal of Honor. Tyhle hry sem dohrál a celkem dost mě bavily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Ja ted hraji NBA 2k 10,Harry pottera,Patapon,Kingdom hearts,Bleach 7,Exit.Mozna is neco vyberes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Gran Turismo mám obědnaný na vánoce,jinak sem docela rád pařil Ratchet a Clank:Size Matters nebo Tekken 6,a jakákoliv GTA + teď hodně pařim OTTD (Homebrew hra,budovatelská strategie,port z pc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Final Fantasy VII Crisis Core Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steffkox Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 hodně dobrý je naruto nebo fifa 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 hodně dobrý je naruto nebo fifa 11 Jo dily naruta jsou fakt dobry taky doporucuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
daresdevils
Poslední dobou už nemám co hrát mohl by mi někdo něco doporučit? Budu rád když mi povíte nějakých fajn emulátorech.Rád hraji RPG
(jen vynechejte prosím hry z následujícího seznamu littlebigplanet,gta VCS,god of war,silent hill,Monster hunter -prave hraji a dungeon siege)
Predem děkuju za všechny návrhy
Prosím žadnou kritiku ohledně tohodle téma!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.