daresdevils Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Asi už všichni ví že se tahle hra objevila na psp.Já mám tu smůlu že když se vše načte a už to hledá jen net tak se mi to vypne :cry:. Mohl by mi kdokoli z vás poradit co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 jaký máš psp? a myslíš Warcraft online jak strategii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daresdevils Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 PSP 3000 a warcraft jako online no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Takže world of warcraft? Alebo čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 si kkt rion? na psp nerozchodis ani poradnou mmorpg,natoz wow,jo a warcraft na 3000 nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 na 3000 to nejde??? notak to je škoda. ale možna to pujde jak bude tn-hen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 sem to psal v hbl topicu,sekne se to pri nacitani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 no jo ale ja tu pišu o tn-henu. že to tam možna pojede... už tam je 98% podpora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 myslíte doufám tu homebrew ve 2D? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 myslíte doufám tu homebrew ve 2D? ano myslíme žádná další hra warcraft na PSP bohužel není ale můžeš se pustit do DOTY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 myslíš dotu na pc?nebo je snad i na psp?dota je nejlepší online hra co jsem hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 myslíš dotu na pc?nebo je snad i na psp?dota je nejlepší online hra co jsem hral no coment........:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.