Miluek Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Ahoj, nevite někdo jestli je něaký monitor na který mi pujde i PC A xbox součastně jako mislim 2 výstupy ale i s audiem :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 samozrejme ze je... akorat se budes muset prohazovat jestli chces aby se ti zrovna zobrazovalo pc nebo xbox... ale muzes je mit zaply oba najednou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miluek Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 a nevite de se da takovi koupit aby mnel uhlopricku 24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Mám Benq E2200 HD ,2 HDMI vystupy,klasickej vystup na monitor od PC a VGA nebo jak se to jmenuje vystup. Muzu mít zapnutý pc i ps3 a oboje zapojený v monitoru a tlačítkem si akorát přepnu co chci mít zobrazeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 mam samsung syncmaster P2450 a mam na nem zapojeny jak xbox tak pc... vzdycky na nem bezi pc a kdyz chci zahrat na xku zapnu a monitor prepnu na hdmi vystup ;) tzv> da se sehnat myslim ze neni takovej problem se podivat treba na alzu po monitorech s vice vystupama ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Miluek
Ahoj, nevite někdo jestli je něaký monitor na který mi pujde i PC A xbox součastně jako mislim 2 výstupy ale i s audiem :?:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.