hendur Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Zdravím. Potřebuji na PSP dát flash player. Vím, že v nastavení ho můžu nainstalovat přes internet, ale nemám internet. Ale přesto ho potřebuji. Nedá se někde stáhnout? //mám oficiální firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 linuxed Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Zkus spustit swf player přes HBLoader... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atavarecek Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Co máš za typ PSP a OFW? EDIT: na co ti vlastně bude flash, když nemáš internet a k tomu ofw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Linuxed: HB nespustím. Mám firmware 6.31 a nemám žádnou z potřebných her. Atavarecek: Mám PSP 1000, firmware 6.31. Flash? Třeba k tomu abych si zahrál flash hry, které si můžu stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atavarecek Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Reseni bude asi to, ze si budes muset sehnat pripojeni na internet, protoze bez HB a internetu to fakt nemas sanci nainstalovat. OT: je to skoda mit PHATko s ofw 6.31, nemyslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 //škoda to je, ale já už ho tak dostal, no snad se mi podaří sehnat Everybodys golf na HB... No nic. Asi si zajdu někam, kde mají free wifi a stáhnu si to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.aragorn Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 proč na HB...když by sis sehnal Pandora baterku,udělal MMS(Magic memory stick), a nahodil do psp CFW,tak můžeš hrát stažený iso i cso hry stažený z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Jenže právě nevím, kde mám sehnat Pandoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atavarecek Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 I kdybys neznal zadnyho flashera, tak si můžeš pandoru koupit třeba na dx.com, eBay.com nebo české aukro. Neměl by být problém sehnat si kohokoliv na forku kdo flashuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 no přes aukro by to možná šlo, ale hledal sem a žádná tam není, škoda. A flashery bohužel neznám. Nejlíp by se mi hodil někdo z Liberce...vlastně by mi stačilo to, že by mi pučil pandoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hendur
Zdravím. Potřebuji na PSP dát flash player. Vím, že v nastavení ho můžu nainstalovat přes internet, ale nemám internet. Ale přesto ho potřebuji. Nedá se někde stáhnout? //mám oficiální firmware
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.