hendur Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 Zdravím. Potřebuji na PSP dát flash player. Vím, že v nastavení ho můžu nainstalovat přes internet, ale nemám internet. Ale přesto ho potřebuji. Nedá se někde stáhnout? //mám oficiální firmware Citovat
0 linuxed Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 Zkus spustit swf player přes HBLoader... Citovat
0 atavarecek Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 Co máš za typ PSP a OFW? EDIT: na co ti vlastně bude flash, když nemáš internet a k tomu ofw? Citovat
0 hendur Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 Linuxed: HB nespustím. Mám firmware 6.31 a nemám žádnou z potřebných her. Atavarecek: Mám PSP 1000, firmware 6.31. Flash? Třeba k tomu abych si zahrál flash hry, které si můžu stáhnout. Citovat
0 atavarecek Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 Reseni bude asi to, ze si budes muset sehnat pripojeni na internet, protoze bez HB a internetu to fakt nemas sanci nainstalovat. OT: je to skoda mit PHATko s ofw 6.31, nemyslis? Citovat
0 hendur Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 //škoda to je, ale já už ho tak dostal, no snad se mi podaří sehnat Everybodys golf na HB... No nic. Asi si zajdu někam, kde mají free wifi a stáhnu si to tam. Citovat
0 Mr.aragorn Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 proč na HB...když by sis sehnal Pandora baterku,udělal MMS(Magic memory stick), a nahodil do psp CFW,tak můžeš hrát stažený iso i cso hry stažený z netu Citovat
0 hendur Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 Jenže právě nevím, kde mám sehnat Pandoru. Citovat
0 atavarecek Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 I kdybys neznal zadnyho flashera, tak si můžeš pandoru koupit třeba na dx.com, eBay.com nebo české aukro. Neměl by být problém sehnat si kohokoliv na forku kdo flashuje. Citovat
0 hendur Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2010 no přes aukro by to možná šlo, ale hledal sem a žádná tam není, škoda. A flashery bohužel neznám. Nejlíp by se mi hodil někdo z Liberce...vlastně by mi stačilo to, že by mi pučil pandoru... Citovat
Otázka
hendur
Zdravím. Potřebuji na PSP dát flash player. Vím, že v nastavení ho můžu nainstalovat přes internet, ale nemám internet. Ale přesto ho potřebuji. Nedá se někde stáhnout? //mám oficiální firmware
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.