Matt54 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Ahoj dají se nějak pouštět filmy na PS3 z flashdisku?? Protože jsem si stáhl z počítače na flsahku několik filmů v avi a v PS3 mi to napsalo, že tam nejsou žádná videa. Nevíte někdo jak to zprovoznit. Flashdisk mám naformátován na FAT 32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 dej trojuhelnik a dej SHOW ALL ve VIDEOS zalozce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matt54 Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 zkusim to díka za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunk Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Jde ti to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tigi Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 kdyz na koren flashky vytvoris slozku "VIDEO" a do ni to hodis tak se ti to ukaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Matt54
Ahoj dají se nějak pouštět filmy na PS3 z flashdisku?? Protože jsem si stáhl z počítače na flsahku několik filmů v avi a v PS3 mi to napsalo, že tam nejsou žádná videa. Nevíte někdo jak to zprovoznit. Flashdisk mám naformátován na FAT 32.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.