Matt54 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 Ahoj dají se nějak pouštět filmy na PS3 z flashdisku?? Protože jsem si stáhl z počítače na flsahku několik filmů v avi a v PS3 mi to napsalo, že tam nejsou žádná videa. Nevíte někdo jak to zprovoznit. Flashdisk mám naformátován na FAT 32. Citovat
0 th0ca Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 dej trojuhelnik a dej SHOW ALL ve VIDEOS zalozce Citovat
0 Matt54 Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 zkusim to díka za radu Citovat
0 tigi Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2010 kdyz na koren flashky vytvoris slozku "VIDEO" a do ni to hodis tak se ti to ukaze. Citovat
Otázka
Matt54
Ahoj dají se nějak pouštět filmy na PS3 z flashdisku?? Protože jsem si stáhl z počítače na flsahku několik filmů v avi a v PS3 mi to napsalo, že tam nejsou žádná videa. Nevíte někdo jak to zprovoznit. Flashdisk mám naformátován na FAT 32.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.