patasus Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Zdravím, chtěl jsem se prosím zeptat, zda někdo nenakupoval Sony DS3 Wireless Controller z internetového obchodu elektrosvet/cz ? Je to opravdu DS3? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SNOOPERman Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Zdravím, chtěl jsem se prosím zeptat, zda někdo nenakupoval Sony DS3 Wireless Controller z internetového obchodu elektrosvet/cz ? Je to opravdu DS3? Díky za odpověď. Ahoj, recenze na Heurece nejsou moc presvedcive... http://obchody.heureka.cz/elektrosvet-cz/recenze/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Koukal jsem na to samé, ale doprava by mi moc nevadila - hlavně kdyby to byl opravdu DS3 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SNOOPERman Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Koukal jsem na to samé, ale doprava by mi moc nevadila - hlavně kdyby to byl opravdu DS3 ... kup to radeji tady : http://www.cybex.cz/Software-a-hry/Konzole-a-hry/Ovladac-Sony-PS-DualShock-Wireless-Controller-pro-PS3-(PS719489658)/produkt=860294916/kategorie=18290/ nebo http://www.eproton.cz/Asp/DescrView.asp?IDArticle=95142 + jestli mas nekde v okoli elektro Euronics Michael, jako ja v HK, tak tam bys tyhle vyrobky za ty penize mel sehnat si myslim... btw. na Cybexu uz jsem nekolikrat nakupoval a nemel se s nima nejmensi problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Díky moc....bohužel jsem už objednal, ale ruším to, jelikož jsem zadával údaje jiné, než které jsou v objednávce - NECHÁPU - když zadám dopravu poštou, tak nevím jak můžou sami zadat osobní převzetí....fakt na *** obchod....z cybexu jsem taky párkrát objednával, ale netušil jsem, že jej tam mají, ještě jednou díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SNOOPERman Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Díky moc....bohužel jsem už objednal, ale ruším to, jelikož jsem zadával údaje jiné, než které jsou v objednávce - NECHÁPU - když zadám dopravu poštou, tak nevím jak můžou sami zadat osobní převzetí....fakt na *** obchod....z cybexu jsem taky párkrát objednával, ale netušil jsem, že jej tam mají, ještě jednou díky.. np, rad jsem pomohl... ja zase hledam nejakou lepsi cenu na cerverny nebo bily DS3 a to je teprve boj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Tak v to věřím...nechápu, proč v těch cenách mají takový rozdíl...vždyť je to POUZE barva :) ..tak ať se zadaří PLS LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.