Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

jailbreak nefunguje - pomoc

Autocad6

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tesi88 nejdříve si něco o JB přečti, než se tu budeš ztrapňovat. Autocad nahraný soft v teensy máš? Pokud ano tak vypni PS3 z napájení, zapoj teensy, zapni PS3 220V, zmáčkni tl power a hned na to eject.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

No koukám někoho urážet na dálku je jednoduchý co.. snažil sem se jen pomoct tak si myslim že snad každá rada je dobrá ne.. když schánim pomoc taky sem rád za každou radu když něco nevim myslim že to bude i u tebe stejný ne? Nebo jsi sežral šalamounovi hovno??? Místo urážení by jsi spíš mohl poučit, oceníto víc lidí! Myslel jsem že to je prakticky obyčejná flashka... nic méně mně teensy ani nezajímá proto toho o něm moc nevim mám na to jinou mašinu která to taky umí.. teda "podle FAQ"

Jo jinak si myslim že se tu spíš ztrapňujou ti kteří se o ten jailbreak pokouší kuli hraní "neorigo" her.. jediný co to omlouvá je to že originálky jsou drahý... s tim měl ale počítat každej kdo do PS3 šel, nebo si koupit na tržnici Vietnamskej PS.. daj k tomu i tak milion her na jedinym nosiči :-D

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak když tě nezajímá, nepiš o něčem o čem nic nevíš. Pokud na to máš jinou klíčenku zkus si jí nejdříve naformátovat na FAT32 sám. A žádnou urážku tady nevidím, sám si se postavil do pozice ňoumy.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu