kubik555 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Zdravim, nevite nekdo kdy ma vyjit Android Froyo 2.2 na samsung galaxy s??hledal jsem to netu ale vsude pisou neco jinyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 pokud vim tak uz by mel bejt venku nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverickone Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 je, ale ne pro ceskou republiku, takze ti ten KIES nenabidne update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Ja myslim ze uz je, v patek jsem si koupil samsung galaxy s, kdyz jsem ho pripojil na keis tak mi to hned nabidlo aktulizaci na 2.2 Froyo. Je pravada ze ho nemam od operatora :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Dneska je uz ofik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.