Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
caute chcem sa opytat.

mam xbox ktory ma ten predosli flash tusim LT+ a mam v nom dash 9199 a chcel by som sa spytat ked si podla toho navodu nainstalujem ten novy dash pojdu mi normalne aj tie nove hry ako NFS alebo nie?

a este ci mi na tom pojdu kinect hry cez kinect alebo si mam dat novy flash?ne live nechodim

Jestli chceš KINECT , tak protože musíš dát kvůli kinectu vyšší DB , tak ten postup použít nemůžeš . Když chceš hrát i hry s AP25 ochranou , tak jedině LT + 1.1

• Odpovědi 239
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
Odesláno
Když jsem si stáhl hru Homefront, která po mně chce jakýsi update a já nemám ten flash na 2.5, ale jen dash podle tohoto návodu, můžu to dát updatovat a bude mi to fungovat? A co ostatní, starší hry?

Když máš updatovaný DB dle tohoto návodu , tak jakmile dáš vyšší DB , který vyžadují nové hry , tak potom už tento fígl přestane fungovat . Máš na vybranou :

Buď zůstat na stávajícím DB s možností spuštění her s AP25 ( nepůjdou nové hry )

Nebo updatovat DB a nepůjdou hry s AP25 .

Ostatní staré hry půjdou v obou případech normálně .

Odesláno
Když máš updatovaný DB dle tohoto návodu , tak jakmile dáš vyšší DB , který vyžadují nové hry , tak potom už tento fígl přestane fungovat . Máš na vybranou :

Buď zůstat na stávajícím DB s možností spuštění her s AP25 ( nepůjdou nové hry )

Prosím tě, když už mám to nový DB (tzn. nepůjdou hry s AP25) a Homefront jsem si patchnul přes ppf-o-matic3 (jako každou hru předtím) a stejně mě to nejde..tak chyba je v čem? Homefront AP25 přece nemá...

Edit: Dobrý, už to jede:) Chyba klasicky na mé straně, tak sorry za zbytečnej příspěvek...

Odesláno

Přesně sem se ocitl v této situaci,ale s mechanikou SAMSUNG ktera AP 2.5. přehraje v poho i na novem dashboardu teda doufam ,že je to pravda...(poslední dobou vychazeji hry bez AP 2.5. tak snad uz se zadna hra s AP25 neoběví..=)

Odesláno
Přesně sem se ocitl v této situaci,ale s mechanikou SAMSUNG ktera AP 2.5. přehraje v poho i na novem dashboardu teda doufam ,že je to pravda...(poslední dobou vychazeji hry bez AP 2.5. tak snad uz se zadna hra s AP25 neoběví..=)

No tak nato bych nesázel krk.že nezabezpečí hru.určítě jí dají do hry která bude top po live.jako u CoD MW2,CoD BO,HR,NFS HP..

Odesláno
Podle me kdyz uz AP 2,5 byla prolomena flashem lt+ tak uz ji ani nikam davat nebudou a vymeslej neco noveho

i to si řikám

Odesláno

Takže pokud je mechanika Samsung, tak jdou hry s AP25 i na novým dashboardu? Já sice nevím jakou mám mechaniku, ale flash mám už cca 2 roky a dashboard ten nejnovější, a hry rozjedu jakýkoliv..jak Homefront, Bulletstorm atd..prostě zatím vše. Jediný co s tím image dělám je, že jej patchnu v ppf-o-matic3....zajímavý:)

Odesláno
Takže pokud je mechanika Samsung, tak jdou hry s AP25 i na novým dashboardu? Já sice nevím jakou mám mechaniku, ale flash mám už cca 2 roky a dashboard ten nejnovější, a hry rozjedu jakýkoliv..jak Homefront, Bulletstorm atd..prostě zatím vše. Jediný co s tím image dělám je, že jej patchnu v ppf-o-matic3....zajímavý:)

A nemohl bys prosímtě zjistit co je to za mechanika? :)) Docela by mě to zajímalo...

Odesláno

zkus rozjet NFS HP,nebo AC3 pak zjistíš jestli ti jde komplet rozjed vše

Odesláno

Jestli jsem to dobře pochopil tak když chci hrát ty nejnovější hry jako Crysis 2 co teď vyšlo a nemá ap 2.5 tak normálně z db 9199 stačí rovnou z dvd s hrou stáhnout update na 12611? Pak mě pojedou i hry s wave 11? Nepojedou mi akorát hry s ap 2.5 což jsou Fable 3,AC b,nfs hp atd? Potom případně už stačí jen přeflashovat na lt+ a zase to pojede normálně hry s ap 2.5 i nové hry?

Odesláno
Jestli jsem to dobře pochopil tak když chci hrát ty nejnovější hry jako Crysis 2 co teď vyšlo a nemá ap 2.5 tak normálně z db 9199 stačí rovnou z dvd s hrou stáhnout update na 12611? Pak mě pojedou i hry s wave 11? Nepojedou mi akorát hry s ap 2.5 což jsou Fable 3,AC b,nfs hp atd? Potom případně už stačí jen přeflashovat na lt+ a zase to pojede normálně hry s ap 2.5 i nové hry?

Ano, tak ako pises.

Iba poznamka: Crysis2 je wave11 a to je DB 12625 (nie 12611).

Odesláno

Musíš rovnou na DB12625 , protože pro wave 11 nestačí 12611 . Jinak je vše jak píšeš . DB můžeš stáhnout zde a nainstalovat přes flešku . : http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy

Odesláno

zdravim mam takovej problem a potreboval bych poradit !dneska sem skousel tenhle postup podle zdejsiho navodu ale neco sem asi musel udelat spatne jelikoz jsem zkontroloval db a ten je 9199 tak sem prikrocil k druhemu bodu a zacal stahovat upadate (adventures hodil sem ho na flasku vypl xko znovu zapl nabehla me nabidkaj estli chci update tak sem dal yes neco se udelalo xko se vyplo a znova zaplo a nejednou to vyhodilo ze se neporadilo aktualizovat z flaasky na tom by nic nebylo kdy bych se mohl dosatt do xboxbu menu porad me vyskakuje tahle hlaska i kdyz xbox znovu zapnu vypnu nevi te co stim prosim vas ?sem zoufalej diky za rady

Odesláno

Pro Divoch : když se ti už nedaří updatovat tímto postupem ,tak zkus další vyšší DB. To by mělo jít. Když už nebudeš moci využít tento postup tak si potom dej rovnou 12625 .

Pro velcis12 : Když máš DB 12625 , tak proč dáváš aktualizaci ? Vyšší DB už neexistuje . HOMEFRONT by ti měl jít spustit bez další aktualizace .

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu