silver Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Čau mam staženou verzi win7 ultimate ale to jen proto ze sem si koupil pravou verzi a tu mi nejak zrusili...dneska se mi otevrelo okno ze na mem pocitaci je nelegalni kopie win7...Nechci aby mi zcernala obrazovka nebo tak...co stim?Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Nahod příkazovej řádek a napiš do něj rstrui.exe. Spustí se ti obnova systému. Nastavíš datum na dobu, kdy se Win tvářil ještě jako legální - kdy jsi ještě nenainstaloval aktualizace a obnovíš. Pak si vypni automatický aktualizace a neinstaluj aktualizaci KB971033. Tenhle update má právě odhalit nelegální kopie ... samozřejmě počítám s tím, že jsi tu kopii měl před tím aktivovanou pomocí cracku. Pokud jsi crack vůbec nepoužil, tak mi napiš PM. // Kdy jsi tu aktualizaci naistaloval zjistíš ve Vyhledat aktualizace/Zobrazit historii aktualizací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Hele muzes to napsat trosku pro No Braina pls? JEenchci ztratit nejaky hry,atd...Dík moc(creidt,thx nemine :) A jinak Crack : 7Loader Releas 5 + Wat remover... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 O data nepřijdeš, jen zmizí programy/ovladače, který jsi instaloval po datu bodu obnovy. MS vydala aktualizaci KB971033, ta má zjistit jestli máš originální Win. Nejspíš jsi jí nainstaloval, takže teď je důležitý se jí zbavit. Skoč do Start -> Všechny programy -> Windows Update -> Zobrazit historii aktualizací a tady si najdi tu aktualizaci. Zjisti si její datum instalace. Pak skoč do Start -> Všechny programy -> Příslušenství -> Systémové nástroje -> Obnovení systému. Povtrdíš a naskočí ti okno se všema možnejma bodama obnovení - bude tam i Windows Update. Najdeš si bod obnovy od Windowsu update z data, kdy byla nainstalovaná právě aktualizace KB971033, klikneš na ní a dáš Vyhledat ovlivněné programy. Vypíše ti to všechny programy/ovladače, který budou odstraněný. Zkontroluješ, že je tam i ten update a spustíš obnovu. Win se zase bude tvářit jako originál, pak si jen dej pozor, aby jsi ten update znova nenainstaloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Ok zkusim to....Jenom kdyz uz se mi ty programy vymazou tak at poradne....Ted po restartu pc se mi otevrela tabulka a tam to bylo ze nemam pravou kpiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Hele tak ta aktualizace je dne 12.11 ale já nemam v tom bode obnovy mene jak 19.11 .. a toho KB971033 tam je ze neuspesne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 upppppppppppppppppppppppppppppppppppp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Kdy jsi ten systém instaloval? Podle mě jsi se jen špatně podíval. Bod obnovy se dělá minimálně jednou za 14 dnů, takže pokud ten systém nemáš od 19.11 tak tam musíš mít někde ten bod obnovy, třeba z října. Nicméně nejsem si jistá jestli bod obnovy bude to pravé ořechové. Pokud jsi měl pravé Win tak bych doporučovala zavolat na podporu, sami od sebe se z nich nestane nelegální kopie. Pokud ti to teda nedělal nějaký týpek co ti řekl že jsou pravé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Měl sem originali....(pred rokem) a ted sem si stahnul nepravou kopii a udelal crack... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Tak jak to dopadlo? Povedlo se ti to opravit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Neee rikam ze ta aktualizacew je z 12.10 ale min bod obnovy je 19.10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danield2 Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 llllllllllllllllllllllllllllllllllllll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 llllllllllllllllllllllllllllllllllllll WTF??? btw. LOCK pls reinstaloval sem si ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts