Eledar Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Ahojte pro vsechny kdo ho jeste nemaji a chteji ho tak je do 23.11 v Elektro Worldu(galerie Butovice) za super cenu 6500,-,ale jen do 23.11!!!!!! Pokud nebude skladem tak ho objednaji za stejnou cenu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Ja ho tu vidim za 7999 ,- kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Ja ho tu vidim za 7999 ,- kč Nemas letak Galerie Butovice!!Zajed a uvidis .-).Maji taky LED TV LG 94 cm za 12999.:D coz je super. jo a plati to jen v Galerie Butovice!!!!!Zrovna tam otevreli,v Praze byli letaky v Metru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 To je sice pravda,ale jen 20 kusů.Navíc Datart měl tuto akci taky,ale je beznadějně vyprodáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 To je sice pravda,ale jen 20 kusů.Navíc Datart měl tuto akci taky,ale je beznadějně vyprodáno. Jak jsem uz uvedl,pokud nemaji zbozi skladem tak maji napsano ze ho objednaji za stejnou cenu!!A to je napsano v letaku,takze bych se urcite ozval at to objednaji,pokud to tam pisou!!!Pokud neco chci tak si to vecinou musi clovek vykricet,rozhodne neni co ztratit .-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibi Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 V Plzeňské Olympii otevřeli nový electroworld a tam ho měli za stejný peníze (za cca 1000,-Kč nabízejí připojištění na dva roky, které se stahuje i na mechanický poškození a cokoliv jiného. Takže pak nic nezkoumají a dají nové zboží => ideál pro někoho, kdo chce flash - jakmile dostaneš BAN, tak Ti konzole upadne a jdeš si pro novou :) ). Možná ta akce ještě trvá a měli jich dost. Navíc mi přímo na prodejně říkali, že když dojdou objednají za stejný peníze další. Původně jsem chtěl jenom kinect, ale nakonec mam konzoli navíc pro děti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibi Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tak jsem teď byl v Olympii v Plzni a tam už akce skončila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 na stodulkach uz taky samozrejme neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 jaký je rozdíl mezi XBOX 360™ S Premium System 250GB a XBOX 360™ S Standard System Kinect Bundle 4GB!!, je to těch 4GB proti 250GB chápu to správně,že jeden má hdd 250 a druhy hdd 4?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 jaký je rozdíl mezi XBOX 360™ S Premium System 250GB a XBOX 360™ S Standard System Kinect Bundle 4GB!!, je to těch 4GB proti 250GB chápu to správně,že jeden má hdd 250 a druhy hdd 4?! Ty si ale sikula :) Krom toho je 250 GB verze leskla a 4gb verze je matná (takže ošklivější :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 lesklá nebo matná to je mi asi fuk chci to hlavně na hraní né na parádu,ale zajímalo by mě (protože 250GB nikde nejsou) zda teda ten 4GB hdd pak v klidu můžu vyměnit za větší,ale aniž byh ho třeba musela flashnout!!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanek Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Kinect-nevím,ted jsem si koupil nové slimko a přemýšlel jsem o packu i s Kinectem,ale přišlo mi to zbytečné,nejsou na to skoro žádné hry a když jo tak hrozné kraviny,už vidím jak hopsám před obrazovkou s tygříkem a jsem hrozně happy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janek1468624245 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 4GB je vestavěná vnitřní pamět (nejspíš flashdisk) takže se za 250GB nevyměňuje,ale 250GB disk se přidává do slotu k tomu určenému a disky jsou už běžně k mání i v ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 no chtěla jsem nakonec koupit tu s těmi 4GB,ale kamarád mi řekt,že se ptal na dokoupení hdd do tohoto modelu a když mu řekli cenu tak málem padnul na hudu!!prý jsou na tento model nějaké nové,specialní a výkonnější,ale častka je nepřekonatelně děsivá!!přeslechl se nebo si z něho někdo vystřelil když mu řekl,že ta 250GB stojí 13000Kč!!!!!!!!změnila jsem hned názor a do tohodle teda fakt nejdu beru premium250GB!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanleyman Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 no chtěla jsem nakonec koupit tu s těmi 4GB,ale kamarád mi řekt,že se ptal na dokoupení hdd do tohoto modelu a když mu řekli cenu tak málem padnul na hudu!!prý jsou na tento model nějaké nové,specialní a výkonnější,ale častka je nepřekonatelně děsivá!!přeslechl se nebo si z něho někdo vystřelil když mu řekl,že ta 250GB stojí 13000Kč!!!!!!!!změnila jsem hned názor a do tohodle teda fakt nejdu beru premium250GB!! http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140000000000120H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 No to já si taky myslela,ale prý je to nějaký nový systém a tam se dá připojit jakýkoliv hardisc!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janek1468624245 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Cena toho harddisku je nesmysl !!! Kupoval jsem ho před 2 týdny a dal jsem za něj 1500,- Kč Stačí hodit do vyhledávače a vypadne na tebe stovka odkazů za různé ceny.. Před měsícem nešel sehnat,tak jsem vyndal starou 120GB X360 (FAT) z puvodní krabičky a zasunul samotnej disk do Slimka a jelo to v pohodě taky.. Teď když jsou u nás k mání,tak jsem koupil novou 250GB original pro Slim a vyměnil je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Myslíte že ještě budou někde nějaké takové akce do 7000,- xko 4gb i s kinectem ? Já to sice budu kupovat po Vánocích ale chcu to mít za co nejnižší cenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janek1468624245 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Jo to kdybychom věděli,tak už tam stojíme frontu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda5 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 tak já jsem koupil dnes xbox 360 s kinect 4 GB dnes v electroworldu za 6800. Ale jen díky zaměstnanecké slevě, jinak bych to měl za plnou cenu 8000..:Ale překvapil mě fakt velký zájem o konzoli, na jedné prodejně v Ostravě ho neměli, ale zarezervovali mi ho na druhé prodejně a zrovna jak jsem přijel, tak tam byla chlápek asi se synem a zrovna podavač volal na druhou prodejnu a vysvětloval tomu chlápkovi, že rezervace je do půlmoci,že m u ho může prodat až zítra pokud si pro něho nepřijdu,a já zrovna přišel :-) Prodavač říkal, že je o to velký zájem, že je to skoro všude vyprodané,chodí jim 4-8 kusů na prodejnu týdně a je to prá hned rozebrané, by člověk nečekal, že to bude mít takový úspěch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Jojo, já počkám jestli se neobjeví nějaká sleva po novém roce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.