CHD Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Dobrý večer, Rád bych si jbnul ps3, ale nerad bych někomu skočil na špek. Dopočučili byste mi prosím nějaký ověřený obchod ? Ale prosím, rozumnou cenu ! :roll: Díky moc, CHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 zdravim já mám ted na prodej teensy 1.0 s hermesem 4.b za cca 300+pošta viz. zde: http://console-forum.net/tema/107504-prodam-teensy-1-0-s-nahranym-hermes-4-b-cena-dohodou?p=980868#post980868 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice-p Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 když nechceš skočit na špek,tak si kupuj originály,třeba i bazar.Osobně takovejma lidma opovrhuju,co to takhle ojebávaj !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CHD
Dobrý večer,
Rád bych si jbnul ps3, ale nerad bych někomu skočil na špek. Dopočučili byste mi prosím nějaký ověřený obchod ? Ale prosím, rozumnou cenu ! :roll:
Díky moc, CHD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.