Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jailbreak Iphone 3G s FW 4.1 pomoc :(

Kapr

Otázka

Cau..mam takovej problem..mam Iphone s FW 4.1..a chtel bych tam mit JB...a nevim vubec jak na to...asi 1. otazka..jde vubec na Iphone s vyssim FW dat nizsi?ja bych chtel klidne JB s FW 3.1.2-3.1.3...je mi to jedno...ale nevim jestli to teda jde..a kdyz jo jak na to?zkousel jsem do Iphone nahrat starsi FW 3.1.2...a chodi mi to errro (1015) a nekdy i jinej...nevite jak na to?nebo je uz JB na 4.1?...btw..u Iphonu nefacha signal..takze je mi jedno budu moct volat nebo ne...

dik moc za pomoc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Udelej JB pomoci redsnow, mel jsi driv JB?

Jo pomoci redsnow...nejakej navod nekde?mam tam ted FW 4.1...a nevim jak na to abych mel mensi...nebo je JB na 4.1?

btw nevim jestli tam byl JB pred...asi jo...kupoval jsem ho od nekoho...a tam JB nebyl...

redsnow nebo limerin. ;)

no asi stejna odpoved :D to je na 4.1 nebo ne nejakej nizsi?

vubec mi to nejak nejde...zkousel jsem tam dat 3.1.2(3) pres BlackRa1n a pri instalaci FW 3.1.X mi to chodi chybu....jde to vubec?starsi FW pres novejsi?

Odkaz ke komentáři

• 0
Unlock je na to kdyz mas zablokovanej mobil

nepovidej :D to vim...ale kdyz ho mam blokovanej tam me Itunes dal nepusti..a napise to tam ze potrebuju Unlock ne?....takze by to stejne bylo naprd...

BTW porad mi nikdo neodpovedel :D dik za Vasi pomoc...ale na co jsem se ptal jsem jeste odpoved nedostal....muzu s tim Iphonem teda neco delat kdyz mam FW 4.1? jde tam nejak dat starsi FW(me to vzdycky hodilo error) a nebo musim cekat?

Odkaz ke komentáři

• 0
Panenko skakava!Rikam ti, stahni redsnow a udelej JB, chapes?

no vzhledem k tvemu veku na to reagovat ani nebudu :D ..staci si precist to co jsem psal...:/

anebo udělej přes sn0wbreeze 2.1 CFW,který ti hacktivuje iphone(nebudeš moct volat,ale hrat hry...)

jinak unlock na 4.1 by měl vyjít ještě dnes(vyjde 4.2 :-D)

jo ale na 2.1 asi moc her nepujde co? :D btw pujde to vubec?me to totiz nechce pak do Iphonu nahrat starsi FW :/

Odkaz ke komentáři

• 0

Hele, ja proste nedokazu pochopit co je tezkeho pochopit na tom, kdyz ti nekdo rekne at udelas jb pomoci snowbreez,redsnow,limerain a greenpoison

Ps.: S tim vekem to bylo trapne

Tady stahni redsnow http://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.6b3.zip?attredirects=0&d=1

Tady stahni tvuj fw http://felixbruns.de

1. Zapni iTunes

2. Zapni redsnow

3. V redsnowu dej browse a najdi tvuj stazenej fw

4. Dej next

5. Zaskrtni install cydia a enable batery percentage

6. Klikni na next

7. Vypni iPhone

8. Dej iPhone do DFU modu podle tohoto

1. Na 3 vteřiny podržte vypínací tlačítko (tlačítko nahoře vedle konektoru pro sluchátka).

2. Dále držte vypínací tlačítko a navíc stiskněte domovské tlačítko (kulaté tlačítko v dolní části, sloužící pro návrat do hlavního menu) na 10 vteřin.

3. Dále držte domovské tlačítko, vypínací tlačítko pusťte, ale domovské tlačítko držte dál na 30 vteřin.

9. To je vse

Odkaz ke komentáři

• 0
Hele, ja proste nedokazu pochopit co je tezkeho pochopit na tom, kdyz ti nekdo rekne at udelas jb pomoci snowbreez,redsnow,limerain a greenpoison

Ps.: S tim vekem to bylo trapne

Tady stahni redsnow http://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.6b3.zip?attredirects=0&d=1

Tady stahni tvuj fw http://felixbruns.de

1. Zapni iTunes

2. Zapni redsnow

3. V redsnowu dej browse a najdi tvuj stazenej fw

4. Dej next

5. Zaskrtni install cydia a enable batery percentage

6. Klikni na next

7. Vypni iPhone

8. Dej iPhone do DFU modu podle tohoto

1. Na 3 vteřiny podržte vypínací tlačítko (tlačítko nahoře vedle konektoru pro sluchátka).

2. Dále držte vypínací tlačítko a navíc stiskněte domovské tlačítko (kulaté tlačítko v dolní části, sloužící pro návrat do hlavního menu) na 10 vteřin.

3. Dále držte domovské tlačítko, vypínací tlačítko pusťte, ale domovské tlačítko držte dál na 30 vteřin.

9. To je vse

no mozna bylo...ale cekal bych ze ve 12 uz budes umet cist ;)...myslis ze jsem ten JB nezkousel?hlavne pres limerain a greenpoison mi to na 4.1 JB asi nepujde kdyz mam 3G....je hezky ze mi sem davas navod kterej uz davno znam...ale myslis ze kdybych tohle nezkusil tak sem pisu?...btw jak chces delat JB na 3.1.X kdyz tam mam 4.1?a vyhodi to error...a na 4.1 pres snowbreeze ani redsnow to nejde....u 4.1 to hodi ikonu vlocky...a to je vsechno....pak Itunes napise error...a ted mam Iphone v DFU modu..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu