Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Preložil som pre vás 3 články ktoré nájdete na Xbox-scene.com, vrátane jednej milej novinky prebratej od Team Xecuter. Jedná sa o súhrn informácií o očakávanom firmvéri pre Xbox360 mechaniky s názvom iXtreme LT+. Prepis z IRC som prerobil do formy otázok a odpovedí, dúfam že budete spokojní. Články sú zoradené od starších po najnovšie.

Viac na: http://xbox360.rocknroll.sk/?p=240

Pre bratov Čechov, dole je odkaz na prekladač, stačí kliknúť na Česky a ak má niekto z vás problém so slovenčinou, tak ho mať nebude :-)

Ak budete mať nejaké výhrady k prekladu, kľudne mi ich sem napíšte a rád ich opravím.

Odesláno
paradička toto se dycky hodi nechceš tam dodavat přeložene novinky dycky :D:D

robím to len ak mám chuť, nepovažujem sa za dobrého angličtinára :) (prekladám cez gúgl trazlejt a sem tam dáky urban dictionary) ... ak bažíš po novinkách, odporúčam sa prihlásiť na xbox-scene.com (sú na twitteri aj fasbúku), ďalej odporúčam novovzniknutý slovenský blog xbox-zone.sk

pujde DObrý den, mam xbox 360 asi pet roku a je tam mechanika HITACHI-LG.Pujde flashnout LT+??

Dekuji

momentálne nie, myslím že posledná verzia je iXtreme 1.51 :( ale nemal by si mať problém s AP25 hrami, tie staršie mechaniky túto kontrolu nepoznajú ... prípadne sa opýtaj nejakého flashera, ako to je

Odesláno

momentálne nie, myslím že posledná verzia je iXtreme 1.51 :( ale nemal by si mať problém s AP25 hrami, tie staršie mechaniky túto kontrolu nepoznajú ... prípadne sa opýtaj nejakého flashera, ako to je

Zkousel jsem hru NFS provedl jsem update a bohuzel hra se nespusti.Necitelni disk.

Pravda je ze jsem pred tim nemusel zadnou hru upravovat (wave)Stahl s jakoukouliv ochranou a hra slapala.POkud nejaky flasher vi a poradil by mi byl bych rad.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu