Sterner Regnix Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Preložil som pre vás 3 články ktoré nájdete na Xbox-scene.com, vrátane jednej milej novinky prebratej od Team Xecuter. Jedná sa o súhrn informácií o očakávanom firmvéri pre Xbox360 mechaniky s názvom iXtreme LT+. Prepis z IRC som prerobil do formy otázok a odpovedí, dúfam že budete spokojní. Články sú zoradené od starších po najnovšie. Viac na: http://xbox360.rocknroll.sk/?p=240 Pre bratov Čechov, dole je odkaz na prekladač, stačí kliknúť na Česky a ak má niekto z vás problém so slovenčinou, tak ho mať nebude :-) Ak budete mať nejaké výhrady k prekladu, kľudne mi ich sem napíšte a rád ich opravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 jjj to jsem cetl na xboosteru :) no zatim samsung 25 a 28 sou v pitchi, no to je faaaaaajneeee, ja sem vedel, proc sem tu mrdku nechtel, kor mi ji doslova vnutili bo jinak bych si mohl diva tocit leda na prste... doufam, ze to vykuti a ne jak minule ze se na samsungach na novy FMW cekalo nejak pres pul roku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 CooL. Takových lidí by mělo být víc. Těch co pro nás jazykově méně nadané překládají takto důležité informace. Pochopil jsem z toho správně, že flash už je hotov a vyzkoušen? Pokud ano, tak kde vázne flašování. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 a jak poznám zda mi tahle konzole půjde flashnout!? jsem totálni(začátečník) http://www.gameshop.cz/konzole-xbox-360-premium-250gb-hra-fable-3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 a jak poznám zda mi tahle konzole půjde flashnout!? jsem totálni(začátečník)http://www.gameshop.cz/konzole-xbox-360-premium-250gb-hra-fable-3.html ta tahle konzole zatim flashnout nejde ale pujde co nevidet az udelaji LT+ taky na to cekam mam tu samou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee64 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Dnes ma vyjit LT+ pro stare xboxy, jde o starsi mechaniky BenQ a LiteOn.....LT+ pro slim vyjde nejaky cas po nem..... [5:27] <+c4eva>: prepping lt+ fw package for release in a few hours! by the looks of it its for benq and liteons today. **** yes!!! Zdroj: http://team-xecuter.com/ (Fóra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 tak už je to asi tady :) http://console-forum.net/tema/107748-lt-benq-amp-lite-on?p=983012#post983012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 paradička toto se dycky hodi nechceš tam dodavat přeložene novinky dycky :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 a tohle půjde kdy flashnout? XBOX 360 Slim Standard system Kinect 4GB Black Piano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 a tohle půjde kdy flashnout? XBOX 360 Slim Standard system Kinect 4GB Black Piano Nejak to nechapu mam xbox slim 250gb + kinect takze tohle pujde flashnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Ano - půjde , ale FW LT + pro tohle vyjde později . Zatím se zaměřili na starou verzi a ta byla včera zveřejněna . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 pujde DObrý den, mam xbox 360 asi pet roku a je tam mechanika HITACHI-LG.Pujde flashnout LT+?? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 paradička toto se dycky hodi nechceš tam dodavat přeložene novinky dycky :D:D robím to len ak mám chuť, nepovažujem sa za dobrého angličtinára :) (prekladám cez gúgl trazlejt a sem tam dáky urban dictionary) ... ak bažíš po novinkách, odporúčam sa prihlásiť na xbox-scene.com (sú na twitteri aj fasbúku), ďalej odporúčam novovzniknutý slovenský blog xbox-zone.sk pujde DObrý den, mam xbox 360 asi pet roku a je tam mechanika HITACHI-LG.Pujde flashnout LT+??Dekuji momentálne nie, myslím že posledná verzia je iXtreme 1.51 :( ale nemal by si mať problém s AP25 hrami, tie staršie mechaniky túto kontrolu nepoznajú ... prípadne sa opýtaj nejakého flashera, ako to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 momentálne nie, myslím že posledná verzia je iXtreme 1.51 :( ale nemal by si mať problém s AP25 hrami, tie staršie mechaniky túto kontrolu nepoznajú ... prípadne sa opýtaj nejakého flashera, ako to je Zkousel jsem hru NFS provedl jsem update a bohuzel hra se nespusti.Necitelni disk. Pravda je ze jsem pred tim nemusel zadnou hru upravovat (wave)Stahl s jakoukouliv ochranou a hra slapala.POkud nejaky flasher vi a poradil by mi byl bych rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.