Tomiiiiiiiik Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2010 chci se zeptat jak mam rozchodit videa na intenetu na PSP? vzdy mi to neco napise ale nerozumim tomu:-((( dik za radu. a nebo jak rozchodit meebo na PSP?? Citovat
0 FxR Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2010 ty ses uplnej kokot! bud zacni pouzivat mozek nebo prodej psp a kup si tamagochi,to je pro maly deti,youtube de jen na psp s cfw pres gotube Citovat
0 Artom Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2010 Nemusis nadavat,na co je asi sekce pro otazky omg.A jinak tady mas navod : http://console-forum.net/tema/77622-psp-gotube-momentalne-nefunkcni/page2?highlight=gotube! Pokud ti to nepujde zkus ty dalsi verze. Citovat
0 Viitaz Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2010 ty ses uplnej kokot! bud zacni pouzivat mozek nebo prodej psp a kup si tamagochi,to je pro maly deti,youtube de jen na psp s cfw pres gotube Podle tvý reakce bych spíš řekl,že děcko je tady někdo jinej ,) ..... sry za OT ale tohle mě dostalo Citovat
0 tomking Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2010 Neasi :D a díky taky mi to moc pomohlo;) Citovat
Otázka
Tomiiiiiiiik
chci se zeptat jak mam rozchodit videa na intenetu na PSP? vzdy mi to neco napise ale nerozumim tomu:-((( dik za radu. a nebo jak rozchodit meebo na PSP??
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.