Tomiiiiiiiik Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 chci se zeptat jak mam rozchodit videa na intenetu na PSP? vzdy mi to neco napise ale nerozumim tomu:-((( dik za radu. a nebo jak rozchodit meebo na PSP?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 ty ses uplnej kokot! bud zacni pouzivat mozek nebo prodej psp a kup si tamagochi,to je pro maly deti,youtube de jen na psp s cfw pres gotube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Nemusis nadavat,na co je asi sekce pro otazky omg.A jinak tady mas navod : http://console-forum.net/tema/77622-psp-gotube-momentalne-nefunkcni/page2?highlight=gotube! Pokud ti to nepujde zkus ty dalsi verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viitaz Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 ty ses uplnej kokot! bud zacni pouzivat mozek nebo prodej psp a kup si tamagochi,to je pro maly deti,youtube de jen na psp s cfw pres gotube Podle tvý reakce bych spíš řekl,že děcko je tady někdo jinej ,) ..... sry za OT ale tohle mě dostalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomking Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Neasi :D a díky taky mi to moc pomohlo;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tomiiiiiiiik
chci se zeptat jak mam rozchodit videa na intenetu na PSP? vzdy mi to neco napise ale nerozumim tomu:-((( dik za radu. a nebo jak rozchodit meebo na PSP??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.