Tsonga Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 potrebuju pomoc :!: pred chvili jsem si koupil xbox :D mam flash LT 1.1 a stahl jsem si hru Smash Court Tennis dal jsem kontrolu pres abgx vse v poradku i kdyz neco tam pisou o wave 2 mam to tak vypalit nebo to nejak odpatchnout , mám posledni DVD :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Na LT sa nepatchuje....a to wave2 je v tej hre :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Na LT patchovat skutečně nemusíš. A pokud ti jde o to ověřit si, zda hra má takovou verzi wave, jakou má v originále, koukni se do seznamu oveřených her zde: http://abgx360.net/verified.php Kažodpádně ale pokud je hra v ABGX databázi a wave by nesedělo, program by "zařval" ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tsonga
potrebuju pomoc :!:
pred chvili jsem si koupil xbox :D mam flash LT 1.1
a stahl jsem si hru Smash Court Tennis dal jsem kontrolu pres abgx vse v poradku i kdyz neco tam pisou o wave 2 mam to tak vypalit nebo to nejak odpatchnout , mám posledni DVD :cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.