skolni.flakac Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Prosím o pomoc v této hře. Dostal jsem na exhibici do Japonska a nějak si nevím rady co mám v zápase dělat. Úkol na hlavní obrazovce zní: Throw out a runner with "moje jmeno" in this 5 inning game! Try playing at 2B. a když dám ve hře pauzu, tak je zde napsáno: Throw a Runner Out with "moje jméno" Vím že 2B znamená druhá meta, a že asi pujde o to že mám někoho vyřadit, ale ani překladač mi v tom nějak nedokázal poradit po překladu. Někdo nějaký tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 To znamená, že ho musíš vyoutovat, když krade metu. V baseballu smis kdykoli vybehnout z mety a ukrast ji, nejcasteji se to dela z druhou metou, protoze je to nejvzdalenejsi prihoz. Musis tedy pri kradezi prihodit hraci na (nejlepe druhe) mete a ten ho musi vyoutovat dotykem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 jo ahaaaaaa. Tak zkoušel jsem snad všechno ale tohel mě nenapadlo. Jinak jako hraju softball "závodně" takže pravidla ovládám, jen ta angličtina mi dělá problém :D :D Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 :) Ja taky hraval soft zavodne. Pamatuju si jak jsme jednou pardubice vyklepli na mistraku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.