RaZZaLL Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Zdar chlapi, mám takový dotaz. Mohl by mi někdo poradit jaký mám používat program podobny ICQ na PsP ?Popř. podělit se se mnou o nějakou adresu podobnou meebo.com ? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atavarecek Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 na PSP to moc nedoporučuju, blbě se na tom píše, ale budiž. zkus: ebuddy.com(v browseru), afkim (ale ten pouze pokud mas HB, CFW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaZZaLL Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Dik zkusim to druhe mělo by mi to šlapat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RaZZaLL
Zdar chlapi, mám takový dotaz. Mohl by mi někdo poradit jaký mám používat program podobny ICQ na PsP ?Popř. podělit se se mnou o nějakou adresu podobnou meebo.com ? díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.