vrtalos Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Chci se zeptat vim že je PSPtube a jiné další.. ale mám problém je spustit ( CFW 5.50 gen D3 slim) když se připojím a zadám něco tak se nic neděje.. není jiný řešení jak na videa (youtube) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atavarecek Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 jestli máš pc, kde flash je a rozjedes YT, tak shlédni tohle hope this helps :p EDIT: tak nevím, dočetl sem se, že to pude asi jen přes GOtube. viz. link EDIT2:zkus obojí, nic tím nepokazíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 USB Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Mě nejdřív třeba gotube nefungovalo, a potom jsem si náhodou stáhl tu nejnovější verzi gotube a tam mi šly všechny servery.Navíc je k tomu přibalené něco na čem si můžeš ty servery aktualizovat když ti přestanou fungovat.Jo, a mimochodem, pokud máš plugin gamecategories tak to musíš dát do uncategorized jinak ti to nebude fungovat.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vrtalos
Chci se zeptat vim že je PSPtube a jiné další.. ale mám problém je spustit ( CFW 5.50 gen D3 slim) když se připojím a zadám něco tak se nic neděje.. není jiný řešení jak na videa (youtube)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.