FxR Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Čus,od vydání HBL r107 sem začal pařit OTTD,a chci se zeptat jestli tady taky někdo paří tuhle super hru a mohli by ste mi pomoct se začátkem? :D já sem TT pařil jako malej kluk na WIN 98 a to sem porážel i strejce co měl 25 let,ale teď zaboha nevim jak postavit stanici aby mi např. vlaky jezdili s olejem atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Čus,od vydání HBL r107 sem začal pařit OTTD,a chci se zeptat jestli tady taky někdo paří tuhle super hru a mohli by ste mi pomoct se začátkem? :Djá sem TT pařil jako malej kluk na WIN 98 a to sem porážel i strejce co měl 25 let,ale teď zaboha nevim jak postavit stanici aby mi např. vlaky jezdili s olejem atd Pařil jsem tuto hru. Stanici postavíš když klikneš na obrázek stanice a vybereš si požadovanou šířku a délku stanice. Poté postavíš depo kde si vybereš lokomotivu a k tomu potřebné vagóny podle toho co budeš chtít vozit. Jo a ještě jedna věc ta stanice musí být poblíž výrobního místa např. uhlí tak musíš postavit stanici vedle uhelného dolu. Když si vybíráš tu stanici, tak se tam dá rozkliknout taková věc která ti ukáže plochu, jak daleko ti bude stanice přijímat zboží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Díky moc,to jsem potřeboval vědět,jinak ještě jak vyvolám klávesnici v PSP v OTTD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 a mám ještě 1 otázku,jak mám udělat aby mě šli kombinovat savy z PC a PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Ovládání: d-pad - pohyb kurzoru o 1px analog - pohyb kurzoru variabilní rychlostí X - levé tlačítko myši O - pravé tlačítko myši trojúhelník - uzavře okno pod kurzorem O + d-pad - pohyb po mapě [] + d-pad - pohyb s oknem L - oddálení mapy R - přiblýžení mapy L + R - uzavření všech neaktivních oken START + L / R - změna frequence CPU SELECT + nahoru - zobrazí okno s cheaty SELECT + dolu - uloží screenshot SELECT + vlevo - zobrazí klávesnici (START - zavře) SELECT + vpravo - zobrazí lištu pro síťový chat Savy z PC na psp určitě nepůjdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 diky moc,ted sem zapnul ottd a nastal neprijemny bug,kdyz dam novou hru objevy se okno s firmama a nechce zmizet,stejny i s jinyma savama,a kdyz ulozim hru tak za nazvem se objevujou furt otazniky,nikdy pred tim to nedelalo,nevyte co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Zkus tu hru úplně vymazat s psp a nahrát znova, jinak nevím jak by jsi to měl vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 vse jsem vymazal a dal znova,jeste to zkusim,proste sem jednou zapnul ottd a uz to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 dej mi tu pls odkaz FxR. si to taky zapařim xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 dej mi tu pls odkaz FxR. si to taky zapařim xD http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2006020009 zde to stáhni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 díky moc Dupenka,už to jede,zkusil jsem můj způsob řešení když něco nejde,nejdřív sem zkusil vyerrorovat hbl,potom jsem zkusil hrát po netu a nastal error,já pak normálně dal new game a jede jako po másle jinak já táhal z http://uloz.to/5819227/ottd.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.