Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupě PSP

Adisss

Otázka

Dobrý den,

byl by zde na forum někdo, kdo by byl ochotný poradit jaké PSP pořídit?? Jedná se o vánoční dar pro dceru a já se v těchto věcech vůbec neorientuji. Na netu jsem našel plno druhů této věcičky ( PSP GO , 3000, 3004). Chtěl bych zde poradit, které pořídit, které je nejnovější z těchto druhů. Po případě poradit proč zrovna vybrat tento typ a proč ne ten druhý. Cenově mi přijdou +/- stejně. Dále také jestli byste doporučili nějaké příslušenství k tomu dokoupit (pokud jsou) a další užitečné rady ohledně psp. A také mě napadlo jestli s=íš už nekoupit herní konzoli rovnou např xbox 360 ( zas tyto věci nemůžu srovnávat asi,protože jedno je po mém řečeno do ruky =) a to druhé musíte sedět u TV).

Moc děkuji předem za odpovědi a vaše názory a rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

GO je nejnovejsi a nema UMD mechaniku, takze hry kupujes jen online. Ani jedno z nich uz nejde flashnout, takze hry musis kupovat. Pokud chces hry krast, musis koupit z druhe ruky starsi flashnutelne 2004, ktere je vicemene "stejne" jako 3004. Alespon pro ted. A jestli stolni konzoli? to si musis rict ty nebo ona, co chce ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
Díky moc Karle :)... ten flash znamená že se na to dají vypálit hry že?... a jinak jak funguje takový online oobchod a UMD mechanika znamená co prosím :D

online obchod znamená že psp je v menu taková složka tu otevřeš jmenuje se to playstationstore(nebo jak :D) a tam se přes to kupujou hry platba kartou a leze to do peněz a umd je neco podobnyho ale zase stačí nikam dojet třeba JRC a tam si to koupíte jako hru na PC (a flash je to že se na psp sprovozní ISO hry Zdarma jen se dají na kartu v psp

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu