SIMČA Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 pár dní je to v kurzu už máte z těchto her nějakou nejoblíbenější! Dance Central EA Sports Active 2 Forza demo Joy Ride Kinect Sports Kinectimals Michael Jackson: The Game (Experience) !!! Plánované datum vydání: 01.03.2011 Sonic Free Riders Zumba Fitness http://www.youtube.com/watch?v=abN-m-lgyE4&feature=player_embedded The Biggest loser: Ultimate Workout Game Party In Motion DECA SPORTS FREEDOM http://www.youtube.com/watch?v=Aj4MzR1pHVo Fighters Uncaged Your Shape: Fitness Evolved http://www.youtube.com/watch?v=6p3sGVXVnf4&feature=channel Motionsports http://www.youtube.com/watch?v=ZpFxsKtt-kI&feature=related Kinect Adventures http://www.youtube.com/watch?v=xwgu7n_8RY4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martanek20 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Moje oblíbená je Kinect Sports,Kinect Animals,Fighters a az vyjde forza tak to bude náře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 a az vyjde forza tak to bude náře :D Nejak som nepostrehol, ze cim pridava plyn a brzdi :D Dufam, ze nebudete musiet pri tom stat...potom vas lutujem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Hej fakt Kinect jak ho oznámili tak jsem si říkal ježiši marja to je píč****a, ale tedkom se modlím ať je ježíšek tak hodný a nadělí mi ho pod stromeček :D :D :D Jedním slovem je to fakticky bomba, hlavně se mi líbí tančení, sporty jako box, fotbal a nejvíc prostě ta Froza, žádné vyhazovaní peněz za volant který nemám kde přichytit, hezky ho mám v ruce a je neviditelný. Fakt tohle MS neposra* a fandím ve vývoji dalších her !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Zdá se mi když se nakloníš dozadu tak brzdíš a když stojíš normálně tak to nabíra rychlost... Nejak som nepostrehol, ze cim pridava plyn a brzdi :D Dufam, ze nebudete musiet pri tom stat...potom vas lutujem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Zdá se mi když se nakloníš dozadu tak brzdíš a když stojíš normálně tak to nabíra rychlost... To akoze ty planujes pri tejto hre stat? :lol: To musi byt naozaj zabava... EDIT: na tom videu, ked sa startuje, tak sa hrac ani nepohne...mne sa to nezda, co to bude za ovladanie :lol: Potom nam to tu zreferujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Podle mě to nějak vykutí že si půjde i sednout časem, ale zatím pouze ve stoje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tak to je pěkná chujovina závodní hry na kinectu... Na volantu zajedeš mnohem lepší časy a ten volant ti vibruje a všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Ale taky stojí 2500,- a blbě se umisťuje pokud nemáš TV poblíže stolu, který je směrem k TV, takže pro mě neužitečná věc a když to na tom kinectu nebude dobré tak přesedlám na gamepad :) Tak to je pěkná chujovina závodní hry na kinectu... Na volantu zajedeš mnohem lepší časy a ten volant ti vibruje a všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOE Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Nej gameska Dance central :-D Opravdu neuvěřitelná zábava... a ještě větší... když někdo neumí tancovat... + dobrý učitel tance :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Ale taky stojí 2500,- a blbě se umisťuje pokud nemáš TV poblíže stolu, který je směrem k TV, takže pro mě neužitečná věc a když to na tom kinectu nebude dobré tak přesedlám na gamepad :) JJ to se vyplati dat 4 litry do kinectu :D Nevim jestli to je v soucasne dobe tak daleko aby to nahradilo volant, vlastne vim, neni :) A asi ani dlouho nebude, tu presnost volantu ci gamepadu holyma rukama jen tak nenahradis. To uz radsi ty dance central to je podle me zatim jediny kinect must have titul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 S kinectem sem spokojenej, ale teda plnohodnotný automobilový simulátor by na tom snad ani nešel odehrát myslím :D Nebo možná šel,ale stejně si pak každej radši vezme do ruky gamepad nebo volant. Prostě některý hry by nikdy neměli bejt ovládaný Kinectem, ten je dělanej spíš na takový odreagovačky...aspoň zatím Jinak Dance Central je podle mě taky zatím nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Ja tvrdim stale, ze Kinect nebude nikdy plnohodnotnou nahradou za gamepad. Hry pre Kinect budu jednoduche, pre rodinnu zabavu, party... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Ja tvrdim stale, ze Kinect nebude nikdy plnohodnotnou nahradou za gamepad. Hry pre Kinect budu jednoduche, pre rodinnu zabavu, party... Nesouhlasim s tim, ze kinect bude vzdy jen na "rodinne a party" hrani. Alee rozhodne ani nesouhlasim s tvezenim, ze plne nahradi gamepad, to se jednoduse stat nemuzu, protoze je oproti nemu vyrazne "omezen" moznosti (a jestli nekdy neco podobneho gamepad na hrani, bude proti tomu kinect naprosto zastarala technologie typu cernobile televize v dnesni dobe :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.