xboxmaniak1468625480 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Víte , někdo má XBOX v poloze kde ´leží´ nebo ´stojí´ a mě by zajímalo co je pro XBOX lepší ? :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Kvoli comu ta to zaujima? Ak mas reviziu Jasper, alebo lepsie novy Slim, tak pred prehrievanim sa nemusis strachovat. U mna je to na lezato, pretoze mechanika je s dvierkami a nie strbinova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xboxmaniak1468625480 Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 JJ , já mám Jaspera a leží . Zajímalo mě to jen tak , myslel jsem si , že třeba když leží tak se víc přehřívá . A ty máš jaký model XBOXu ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 ale tak celkově určitě lepší když stojí :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 ^^ Záleží na situaci. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dEvilps3 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 podle me je to jen otazka mista u telky:D me ps3 slim a xbox jasper a ps2 fat stoji,,na sebe bych je tezko naskladal:D Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xboxmaniak1468625480
Víte , někdo má XBOX v poloze kde ´leží´ nebo ´stojí´ a mě by zajímalo co je pro XBOX lepší ?
:cheesygrin::cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.