fox171 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Chci se zeptat jestli mi bude bezproblémově fungovat kinect na mém boxu který nemá přístup na live ( fleš ) bez banu... Myslím tím chod her, počítejte že budu mít LT + 8) Děkuji za odpovědi !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Samozřejmě - připojení na live na to nemá vliv . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Ok, dík, jen jsem se chtěl ujistit, teď počkat jen na Ježíška :) Samozřejmě - připojení na live na to nemá vliv . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fox171
Chci se zeptat jestli mi bude bezproblémově fungovat kinect na mém boxu který nemá přístup na live ( fleš ) bez banu... Myslím tím chod her, počítejte že budu mít LT + 8)
Děkuji za odpovědi !!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.