Killzoor Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Dobry den všichny ja mam prosbu ohledně připojení ps3 do pc prosím reknete mi pokud to jde dekuji:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 pokud to dobre chapu,tak bys ho mel propojot s routerem a v pc nejak umoznit sdileni a to samy v ps3...bliz jsem to nezkousel,jelikoz pro me neni problem dat film na flash a pak to dat do ps3.Aspon mi nebezi pri fipmu pc a nezere zbytecne elektriku. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Možná by nebylo od věci, kdyby jsi svůj problém trochu upřesnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 ja mam pokoj vněm mam počítač a playstation 3.Ja chci abych náký data chtěl dostal pryc z počítače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 si čech? nebo google translator? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 jo jsem čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 tak to prosimte nejak zformuluj a upresni to pak ti poradim az budu vedet co vlastne potrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snakeee Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Nechtel sem delat dalsi topic... nainstaloval sem si ftp server ale kdyz taham veci z pocitace do playsta tak to pres wifi de jen 600kb/s, je mozny to propojit primo kabelem po LANu? Bude to pres ftp fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Nechtel sem delat dalsi topic... nainstaloval sem si ftp server ale kdyz taham veci z pocitace do playsta tak to pres wifi de jen 600kb/s, je mozny to propojit primo kabelem po LANu? Bude to pres ftp fungovat? Pokud máš v PC 1Gbit kartu tak je propoj na přímo kříženým kabelem, nastav IP adresy a pojede ti to 1Gbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Killzor data z počítače dostaneš příkazem delete:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovr1203 Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 pokud chceš sdílet filmy, hudbu a foto tak zkus třeba program PS3 media server... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.