Bobanek Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Bohužel mi nejede šipka doprava a analog ve hrách jede furt doleva. Analog jsem pročistil, chyba stále přetrvává. Šipku doprava ( vyměnil jsem to za celý nový panel s tišťákem ) nereaguje i při výměně za nový. Předtím obě dvě součástky fungovali, chtěl bych se zeptat jaký je důvod a co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobanek Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 To vážně nikdo neví?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody_sk Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Pozri si či mas poriadne zapojeny kablik z panelyku do dosky, staci aby tam nebol trochu ako ma a uz robi blbosti. Čo sa tyka analogu to robi aj mne, mal som ho na pružinku rozšrobovany a chyba bola v samotnom mechanizme, bol moc opotrebovany :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cichaczech Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 zkus joysens Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.