Pietro Fofista Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Tak jsme se dočkali....nevím podle čeho kdo a kolik dostane, ale já dostal zprávu s kodem na 800 MS POINT... PODOTYKAM NEMIGROVAL JSEM PRVNÍ DEN... Mám otázku pokud za body stáhnu nějaký obsah bude viditelný i pro ostatní profily v xku??? ptám se, protože bych provedl další 2 migrace:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Tak to jsem zvědavej jeslti to přijde i mě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Tak mě zatím nic :(. Taky jsem nemigroval první den :). Jsem zvědav jestli něco pošlou taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Mně přišlo taky těch 800 bodů a taky bych provedk 2 další migrace na 2 účtech, kdyby to šlo a dalo mi to další body :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavions Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 zajímavý já udělal jednu migraci a dostal jsem 2 kódy a na každých z nich bylo 800MS takže 1600MS jsem dostal já :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Funguje vše na Cz účtu? A jak dlouho to trvá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Tak dnes dorazil message od MS obsahující dva 800 kódy grátis :) Takže děkuju :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Tak gratuluju vám, ale já stejně zůstanu radši na UK účtu, možná až bude plnohodnotnej Live, protože zatím se mi to opravdu nevyplatí, ani za ty body, co bych dostal. To ušetřím nákupem UK pointů. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 třeba dávají body za každý rok stáří zahraničního účtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlanx Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Potvrzuji. Take 2x 800 pointu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schiz Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 To dochazi na mail?prave dnes sem migroval tak sme zvedavej jestly my to jeste taky dojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 To dochazi na mail?prave dnes sem migroval tak sme zvedavej jestly my to jeste taky dojde ne dojde ti to zprávou přímo na účet xlive...takže to uvidíš v xku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Jak je to s arcade hrami? Nikde jsem cetl ze po migraci uz je nelze stáhnout, kdyz sis je zaplatil "v jine zemi" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Jak je to s arcade hrami? Nikde jsem cetl ze po migraci uz je nelze stáhnout, kdyz sis je zaplatil "v jine zemi" cituji z xbox.com: Otázka: Bude možné po migraci znovu stáhnout zakoupený obsah, jako jsou hry, videa, hudba a aplikace? Odpověď: Naším cílem je umožnit členům po migraci znovu stáhnout veškerý zakoupený obsah a usilovně pracujeme na zprovoznění této funkce. Aktuální stav však neumožňuje po migraci znovu tento obsah stáhnout. Doporučujeme před migrací znovu stáhnout zakoupený obsah na pevný disk nebo na USB flash disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Ví někdo, jestli se to vztahuje i na migrace provedené po dnešku, nebo jen na ty, co byly provedeny předtím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 tak jsem taky dostal 2x800 pointu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Tak už mi to (800 MP) taky včera poslali, hodný kluci :). Edit: tak mě poslali taky 2x800 MP, jsem jeden kód přehlíd před tím. Celkem mě překvapili jak se předali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soderano Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 ja jsem taky dostal 2x800... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 hej kurva jakotže vy 2x at mě neserou chci taky 2 :D a furt čekam na ten první :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schiz Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Za jak dlouho to ty body dojdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Za jak dlouho to ty body dojdou? Jestli myslíš za jak dlouho po migraci, tak mě došly cca po týdnu. Ale tak je třeba posílají až teď koncem měsíce, takže ti třeba přijdou dřív.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 me take dorazilo 800mp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marshall76 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Posilaji pointy aj tem co jsou na Liveku mene nez rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Me za migraci dorazily dva kody po 800, takze celkem 1600 points :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 A mě pořad nic to je divny .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.