tomaslibra Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 zdravím lidi, mam problém s joystickem v psp 1004. Jezdí mě furt v internetu šipka dolu i ve hrach v menu me to sjizda dolu. chci se zeptat jestli je to joystickem a jestli pomože koupit nový. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Padox Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Odendej tu čepičku a vem si k ruce silný ( musí hodně sát ) vysavač . A zkus to tam chvíli držet ;) A dříve ti to fungovalo tak jak má ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomaslibra Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 dřív to šlo zkusim to on ten joystick je normalně v nulove poloze uprostred jen jede na obrazovce a ve hrach furt dole. uz jsem si objednal novy joystick takze uvidim jestli to je tim :D jinak dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 ona to může bejt i ta gumička pod joystickem,hodně lidí mělo podobnej problém a byla to ta gumička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomaslibra Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 jak to vipada nemas nekde foto nebo odkaz na foto popřípadně odkaz ke koupi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomaslibra
zdravím lidi,
mam problém s joystickem v psp 1004. Jezdí mě furt v internetu šipka dolu i ve hrach v menu me to sjizda dolu. chci se zeptat jestli je to joystickem a jestli pomože koupit nový.
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.