Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
v Tvém případě FN+F8 fungovat nebude. Ty máš na zapnutí Wifi přímo tlačítko vpravo nahoře pod displejem... Windows jsi měl předinstalovaný nebo sis instaloval sám/někdo?

To talcitko sviti modre, takze by to melo byt zaple, windows je original ale majitel to pry reinstaloval... ale ovladace jsem stahoval primo ze stranek HP... uplne vsechny

• 0
Odesláno
tak pokud jsi adaptér vyčetl ze správce zařízení, tak to znamená, že máš ovladače nainstalovány (pokud u toho adaptéru není vykřičník). viděl ten NTB nějaké wifi sítě?

právě že ne, a když dám zobrazit mapu a dám bezdrátová sít tak mi to ukaze ze adapter neni pripojen viz obrazek nahore

• 0
Odesláno
právě že ne, a když dám zobrazit mapu a dám bezdrátová sít tak mi to ukaze ze adapter neni pripojen viz obrazek nahore

vidím, že máš nainstalovaný TeamViewer, tak bychom na to případně mohli kouknout takto... v případě zájmu PM a můžem se na někdy domluvit...

ještě zkus podívat po obvodu toho NTB, zda-li nemá nějaký wifi HW vypínač :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu