SuperHero Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 zdravim, mam problem, nemuzu se pripojit ke sve wifině, pise mi to neco..., nechce to ani nic vyhledat... Obrazek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 máš wifi kartu?pokud jo,tak nemáš ovladače na ni,hledej na stránkách výrobce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 jasny mam, ted sem pouzival jen drat a ted to nejde -.-" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 promin, ale nejsem schopen to najit, mam atheros ar9285 wireless network adapter, dekuji EDIT: vsude kde sem to stahnul, tak no nejak nejde, a na strankach vyrobce to nemuzu najit, mam Toshiba Satellite C650(D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 promin, ale nejsem schopen to najit, mam atheros ar9285 wireless network adapter, dekujiEDIT: vsude kde sem to stahnul, tak no nejak nejde, a na strankach vyrobce to nemuzu najit, mam Toshiba Satellite C650(D) zkus stáhnout odtud pro verzi svého operačního systému... případně přímý odkaz pro Windows 7 (32 i 64bit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Hej uplne to sami to dela me... kabel mi jde ale wifi ne... uz jsem to vzdal, kdyby jsi na neco prisel dej vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 zkus stáhnout odtud pro verzi svého operačního systému... případně přímý odkaz pro Windows 7 (32 i 64bit) děkuju, ted sem to nainstaloval, mam restartnout notebook? zatim se mi nezobrazuji wifiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 tak jinak, nalezl NTB někdy nějaké Wifi sítě? jistě jsi zkoušel Wifi zapnout ( FN+F8 ), že? :) mimochodem, kde jsi vyčetl, ten model wifi adaptéru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Promin ze se ti seru do prispevku :D Ja jsem zadny wifi site nikdy nenasel mam notas asi tyden ...zkusel jsem to poprve ( HP DV5 1160ec) FN+8 nic nedela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 tak jinak, nalezl NTB někdy nějaké Wifi sítě? jistě jsi zkoušel Wifi zapnout ( FN+F8 ), že? :)mimochodem, kde jsi vyčetl, ten model wifi adaptéru? fn+f8 sem skousel a nic, adapter sem cetl ve spravce zarizeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Promin ze se ti seru do prispevku :D Ja jsem zadny wifi site nikdy nenasel mam notas asi tyden ...zkusel jsem to poprve ( HP DV5 1160ec) FN+8 nic nedelav Tvém případě FN+F8 fungovat nebude. Ty máš na zapnutí Wifi přímo tlačítko vpravo nahoře pod displejem... Windows jsi měl předinstalovaný nebo sis instaloval sám/někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 fn+f8 sem skousel a nic, adapter sem cetl ve spravce zarizenitak pokud jsi adaptér vyčetl ze správce zařízení, tak to znamená, že máš ovladače nainstalovány (pokud u toho adaptéru není vykřičník). viděl ten NTB nějaké wifi sítě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 v Tvém případě FN+F8 fungovat nebude. Ty máš na zapnutí Wifi přímo tlačítko vpravo nahoře pod displejem... Windows jsi měl předinstalovaný nebo sis instaloval sám/někdo? To talcitko sviti modre, takze by to melo byt zaple, windows je original ale majitel to pry reinstaloval... ale ovladace jsem stahoval primo ze stranek HP... uplne vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 tak pokud jsi adaptér vyčetl ze správce zařízení, tak to znamená, že máš ovladače nainstalovány (pokud u toho adaptéru není vykřičník). viděl ten NTB nějaké wifi sítě? právě že ne, a když dám zobrazit mapu a dám bezdrátová sít tak mi to ukaze ze adapter neni pripojen viz obrazek nahore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 právě že ne, a když dám zobrazit mapu a dám bezdrátová sít tak mi to ukaze ze adapter neni pripojen viz obrazek nahore vidím, že máš nainstalovaný TeamViewer, tak bychom na to případně mohli kouknout takto... v případě zájmu PM a můžem se na někdy domluvit... ještě zkus podívat po obvodu toho NTB, zda-li nemá nějaký wifi HW vypínač :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 vidím, že máš nainstalovaný TeamViewer, tak bychom na to případně mohli kouknout takto... v případě zájmu PM a můžem se na někdy domluvit...ještě zkus podívat po obvodu toho NTB, zda-li nemá nějaký wifi HW vypínač :) team viewer sem vam poslal do pm ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SuperHero
zdravim, mam problem, nemuzu se pripojit ke sve wifině, pise mi to neco..., nechce to ani nic vyhledat... Obrazek:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.