lavooo Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Mám dotaz, nejde mi odesílat pošta z MS Outlook 2010 . Před pár dny to ještě šlo, ale teď mi to vždycky vyhodí chybu že se nemůže připojit k serveru pro odchozí poštu SMTP. Nevíte co s tím ? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Nastav spravne SMTP server :lol: Je to dle tveho poskytovatele netu, respektive mailove schranky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lavooo Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 To jsem udělal. Mám to nastavený na : smtp.seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lavooo
Mám dotaz, nejde mi odesílat pošta z MS Outlook 2010 . Před pár dny to ještě šlo, ale teď mi to vždycky vyhodí chybu že se nemůže připojit k serveru pro odchozí poštu SMTP. Nevíte co s tím ? Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.