midz Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 Zdravim, chtel bych se zeptat, jestli nekdo z vas nevi, jestli je mozne pripojit ke konzoli tady u nas v CR, Kinect zakoupeny v USA, nebo Japonsku. Popr. v jakych zemich je mozne koupit Kinect, aby u nas slapal.. Ja osobne si myslim, ze to nijak omezeny neni, ale zase jsem videl u nekterych Kinectu primo specifikovane pro jake zeme to je. Diky za odpovedi! Citovat
SIMČA Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 proč vozit z USA když je to i u nás!! že by to byl ten dobrý kurz dolarů?!?! :-)))) Citovat
midz Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 momentalne u nas neni skladem.. ale i kdyz byl, tak se to dalo z USA (amazonu) poridit o cca 700 levneji (a to i s dopravou) :) Citovat
SIMČA Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 a co datart,elektro-world Citovat
fox171 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 aflfacomp na objednávku, jinak píší že do 14.12 budou mít dostatek pro každého, za krásnou cenu 3990,- ! Citovat
midz Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 dik za info, nicmene porad nikdo neodpovida na moji otazku :) v zahranici se pri trose snahy daji najit kusy za cca 3000 :) Citovat
Fenri Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2010 tak podle tohoto http://kinectgamestore.com/kinect-faq/ (konkrétně podle části viz níže) usuzuji, že když hry nejsou vázány na region tak nebude ani kinect, co jsem četl tak by se to označení regionu mělo jen vztahovat snad k tomu, jakou řeč to pozná pro hlasové ovládání, ale nevím jistě, sám ho nemám :) Are Kinect games region-free? Yes, most games for Kinect are NOT region-protected, unless otherwise specified. If you live in Australia, you can order from Amazon.com or Play-Asia.com and have it shipped to you. Shipping charges may apply. Edit: Ještě jsem našel toto: http://rstcenter.com/forum/27948-xbox-360-uk-kinect-usa.rst V prvním příspěvku v "code" je uvedena odpověd supportu microsoftu kde se úplně dole píše následujicí: In addition to that, Kinect doesn't have a region code only Xbox console and game disc. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.