benassy2 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Caute prosim vás mam problem aktualizoval se mi iphon na verzi 4.2 neustale mam na iphonu ze se to chce pripojit na itunes kdyz to tam dam dam restore po par minutach mi to neustale hazi chybu 1604 predem diky za radu:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 tak po chybě stáhni ireb a dej kick out of recovery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jendas Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Stalo se mi to samy, a zkus si ten iPhone restornout přes jinej počítač. Mně to pomohlo a ten iOS 4.2 je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 už to mam hodil sem zpet 4.1 diky za radu pls lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
benassy2
Caute prosim vás mam problem aktualizoval se mi iphon na verzi 4.2 neustale mam na iphonu ze se to chce pripojit na itunes kdyz to tam dam dam restore po par minutach mi to neustale hazi chybu 1604 predem diky za radu:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.