skolni.flakac Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Otázka zní jednoduše. Obrázky zde. Já myslím, že to je liteon, ale jistej si nejsem. Téma v tutoriálech bylo smazáno a jiné jsem nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 jen takovej letmej náhled je lepší to ale rozdělat zjistíš přesný označení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 tak z toho nepoznám ani h.... :D tohle mi fakt moc nepomohlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 klikni na to:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 ha ha. naskroloval jsem si to jak dement a nepoznal. Ale pokud to vezmem vylučovací metodou, tak Hitachi i Samsung mají nějakej výřez a to ta moje nemá. Takže je to buď BENQ nebo LITEON, což znamená, že by to flašnout na ten nejnovější LT+ jít mělo PS. jinak AnarkiSKWne máš dobrej "podpis" nebo jak s etomu říká. Klikam na to jak dement a virus se pořád načítá :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skolni.flakac
Otázka zní jednoduše.
Obrázky zde.
Já myslím, že to je liteon, ale jistej si nejsem. Téma v tutoriálech bylo smazáno a jiné jsem nenašel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.