skolni.flakac Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 Otázka zní jednoduše. Obrázky zde. Já myslím, že to je liteon, ale jistej si nejsem. Téma v tutoriálech bylo smazáno a jiné jsem nenašel Citovat
0 AnarkiSKW Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 jen takovej letmej náhled je lepší to ale rozdělat zjistíš přesný označení Citovat
0 skolni.flakac Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 tak z toho nepoznám ani h.... :D tohle mi fakt moc nepomohlo :D Citovat
0 AnarkiSKW Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 klikni na to:roll: Citovat
0 skolni.flakac Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 ha ha. naskroloval jsem si to jak dement a nepoznal. Ale pokud to vezmem vylučovací metodou, tak Hitachi i Samsung mají nějakej výřez a to ta moje nemá. Takže je to buď BENQ nebo LITEON, což znamená, že by to flašnout na ten nejnovější LT+ jít mělo PS. jinak AnarkiSKWne máš dobrej "podpis" nebo jak s etomu říká. Klikam na to jak dement a virus se pořád načítá :D :D Citovat
Otázka
skolni.flakac
Otázka zní jednoduše.
Obrázky zde.
Já myslím, že to je liteon, ale jistej si nejsem. Téma v tutoriálech bylo smazáno a jiné jsem nenašel
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.