lavooo Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Čau, stáhl jsem nový abgx 1.0.4 a když ho nainstaluju a spustím, dám about , tak mi to napíše že je to 1.0.2 .. Jak je to možný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Note: The GUI has not been changed and will still display version 1.0.2, don't worry about it as long as the CLI app displays v1.0.4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Čau, stáhl jsem nový abgx 1.0.4 a když ho nainstaluju a spustím, dám about , tak mi to napíše že je to 1.0.2 .. Jak je to možný ? ano , tak to ukazuje i mně . Ale když dáš zkontrolovat hru , tak to už nahoře ukazuje správně 1.0.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kyle Reese Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 v cem je lepsi nove abgx?ma to neco s tou ap ochranou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 v cem je lepsi nove abgx?ma to neco s tou ap ochranou?? Až budeš mít LT + tak se iso hry s AP25 opatchuje programem PPF-O-Matic v3 a zkontroluje novou verzí ABGX - nastavením autofix na level 3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovicky Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 kde se dá stáhnout to nové ABGX???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 kde se dá stáhnout to nové ABGX???? http://abgx360.net/download.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovicky Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Děkuji!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lavooo
Čau, stáhl jsem nový abgx 1.0.4 a když ho nainstaluju a spustím, dám about , tak mi to napíše že je to 1.0.2 .. Jak je to možný ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.