mirage Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2010 Jáký USB DONGLE PS3 z www.dealextreme.com je jichtam spousta tak netuším. u některých je napsáno, že se dají updatovat. Nebo tam vzít přímo Designer's Teensy USB Development Board for PS3 ? Citovat
0 mirage Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2010 to mi opravdu nikdo neporadíte. Koukal jsem. že existuje spousta klonů. Pak se hrozně mluví o tzv. Teensy. jsou 2 verze 1.0 a 1.1. to by byl hardware a co software ? Hermes ? nebo je to jedno ? Dále jsem koukal že bych mohl udělat jailbreak i z mého HTC TOUCH PRO. Ale k tomu jsem nesehnal moc informací. Podle všeho nejdříve nahrát androida a až pak si s tím hrát. Citovat
0 David32 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2010 já bych ti určitě doporučil koupit teensy z aukra měl jsem ho taky a vše jede ok Citovat
0 mirage Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2010 a není už teensy novější verze ? abych nebral tu 1.0 Citovat
0 David32 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2010 teensy je už od začátku 1.0,1.1,2.0,2.1 ale pro JB uplně stačí teensy 1.0 Citovat
0 mirage Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2010 ale pořád nepobírám např. rozdíl v http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.48225 a např http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.48237 v čem je teensy lepší než ostatní. stejně obsahuje čip AT90usb162, který i ostatní. SW který se nahrává do flashky. jaký použít ??? můžu vůbec dávat jaký chci. Asi ten Hermes 4B je nejnovější a nejlepší co. Citovat
0 David32 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2010 teensy je lepší v tom že když se objeví nějaký nový FW tak vyjde prvně na něj a pak až ho vyvojáří dávají do jiných zařízení,ano hermes 4.b+psn je nejnovější, jinak já jsem svůj názor řekl ted už je to jenom na tobě Citovat
Otázka
mirage
Jáký USB DONGLE PS3 z www.dealextreme.com
je jichtam spousta tak netuším. u některých je napsáno, že se dají updatovat. Nebo tam vzít přímo Designer's Teensy USB Development Board for PS3 ?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.