Liquid Scale Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Zdravím všechny, Mám problém s updatem dashboradu...zkoušel jsem updatovat pomocí dvou různých USB ....a nic..prostě se nic neděje, ani když restartuju XBOX......ani strčení do jiných slotů nepomohlo...mám dash 9199 ...poradí někdo , co s tím??:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Zdravím všechny,Mám problém s updatem dashboradu...zkoušel jsem updatovat pomocí dvou různých USB ....a nic..prostě se nic neděje, ani když restartuju XBOX......ani strčení do jiných slotů nepomohlo...mám dash 9199 ...poradí někdo , co s tím??:cry: Měl jsem stejný problém, a nakonec jsem na to přišel. Mám paměťovou kartu v usb čtečce, tudíž jsem to usb mohl strčit dvěma způsoby do xka, proto mi to nešlo, ale pokud máš klasickou flashku a nejede ti, tak ji naformatuj v PC na FAT32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Liquid Scale
Zdravím všechny,
Mám problém s updatem dashboradu...zkoušel jsem updatovat pomocí dvou různých USB ....a nic..prostě se nic neděje, ani když restartuju XBOX......ani strčení do jiných slotů nepomohlo...mám dash 9199 ...poradí někdo , co s tím??:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.