NORRIS Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Já Vás všechny zdravím!:wohow: Chtěl bych se zeptat, jestli někdo netuší, co bych mohl mít za flash, když jsem si zákrok nechal dělat minulou zimu. Přibližně Minulý listopad, listopad 2009, nevím ale přesně. Byl bych vděčný. Díky moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 nejjednodusi je se zeptat flashera.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Pravděpodobně 1.6 , který se začal dělat v květnu a hry musíš patchovat na wave 3 . 1.61 byl až od prosince . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NORRIS Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Jj, patchuju na wawe 3. Zajímá mě to kvůli postupu s tou novou ochranou.. Díky moc =). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 při tom postupu nezáleží na tom , jaký máš flash , ale DASHBORD - nesmíš mít vyšší než 9199 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NORRIS
Já Vás všechny zdravím!:wohow: Chtěl bych se zeptat, jestli někdo netuší, co bych mohl mít za flash, když jsem si zákrok nechal dělat minulou zimu. Přibližně Minulý listopad, listopad 2009, nevím ale přesně. Byl bych vděčný. Díky moc:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.