genius1994 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 ahoj. chtěl bych se zeptat jak jsi můžu dat stahnuty komix do psp třeba simpsny když mam ofw 6.20. a jestli to vubec takhle jde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atavarecek Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Nevím přesně, od kterého fw jsou komixy na PSP podporovány.. Pokud máš položku komixy v XMB, v tom případě ano, klidně si to tam zkus dát. Nevím jak, ale na to snad přijdeš. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 ta čtečka Digital comics je od 6.1 0nebo 6.20 páč j itam mám ale to je jenom PRO ZAKOUPEN KOMIXSI Z PSN,jinačí komixsi tam nejdou,pokud některej stáhneš tak bude anglicky stejně. Ale můžeš si stáhnout komixs v JPG a normálně jako v obrázkách listuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 jj to vým. ale škoda že to nejde přimo tam :-( neva :D ale jinak dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leji Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 ta čtečka Digital comics je od 6.1 0nebo 6.20 páč j itam mám ale to je jenom PRO ZAKOUPEN KOMIXSI Z PSN,jinačí komixsi tam nejdou,pokud některej stáhneš tak bude anglicky stejně.Ale můžeš si stáhnout komixs v JPG a normálně jako v obrázkách listuješ. Ahoj stahl jsem si komix v jpg ale i pres cislovani ktere je v poradku tak mam pri prohlizeni prehazene stranky :-( Da se s tim neco udelat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Jo,taky mám stím problém,zkus je přejmenovat na a1,a2 a zkus jestli to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leji Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 no tak to bude peklo...380 komixu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hjub Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Zdravím, www.kocogel.info to je komiksovy ráááj:-) Nemohl by mi nekdo poradit nejakej program na jejich cteni? Mam 6.20 a ten psp comics mi tam haze nejakou chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 no tak to bude peklo...380 komixu :-( zkus nejaky batch renamer. ja pouzivam tohle -> http://www.den4b.com/?x=downloads (jmenuje se to primo ReNamer) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silhavyD Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 z jake stranky to stahujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Zdravím, www.kocogel.info to je komiksovy ráááj:-) Nemohl by mi nekdo poradit nejakej program na jejich cteni? Mam 6.20 a ten psp comics mi tam haze nejakou chybu. Nikde jsem nenasel slozku DOWNLOAD :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hjub Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 zaregistruj se, dej jeden prispevek, a otevre se ti vsechno:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Aha ja se zaregistroval ale i tak jsem tam nic nemel, tak zkusim ten prispevek nekam napsat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Jen porad nemuzu najit nejaky seznam vsech komiksu co na tech strankach je :( a jeste by me zajimalo v jakem programu to v psp otevru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
genius1994
ahoj. chtěl bych se zeptat jak jsi můžu dat stahnuty komix do psp třeba simpsny když mam ofw 6.20. a jestli to vubec takhle jde :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.