shadow.wizard Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 Tak co ako sa vam hra paci? Mne sa celkom pozdava :) nikdy som Maddena nehral ale toto som oskusal, grafika velmi pekna, pohyby hracov vpohode, ziadneho nepoznam takze pozeram na kvalitu tymov... hraje sa to vpohode ale mohol by mi niekto povedat o co tam v skratke ide? Akoze rozdrtil som jeden tim 116:0 ale to bola nahoda ( :lol: ) nejak som stale daval TOUCHDOWNY ale to nejak z nahody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 hele, tu hru mam, ale vubec sem nechapal, jak se to hraje... pokazdy em rozehral nahra, chvilku jim utikal a klickoval, ale pak me pokazdy chytily (skocili na me)... jak se to hraje? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 ted jsem to stahnul a jak to prevedu do cso tak to skusm ... hraval jsem Blitz nebo jak se to jmenovalo , byl to taky americkej fotbal a ten byl fakt špica ... super strety a aji fighty .. fakt good. madden bude asi trochu jinej ale neva ... skoda z ten Blitz uz nemuzu nikde najit na stahnuti :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.