jacobo Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Mám problém s cod bo Koupil jsem si originálku a nainstaloval a zpustil pres steam, po spusteni hry se zacne v prvni misi sekat.Nevím si rady pls odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Mám problém s cod boKoupil jsem si originálku a nainstaloval a zpustil pres steam, po spusteni hry se zacne v prvni misi sekat.Nevím si rady pls odpoved. Blba hra...de**** Treyarch....neumi delat hry...uz COD 5 byla nehratelna na 1 jadru(a to by mela jit normalne)...jediny co muze zkusit je stahnout ten 1. patch....jinak nic....je to nejhur optimalizovana hra co snad vysla(i GTA IV na tom bylo snad lip) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobo Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 ten patch nemuzu sehnat a pres steam to nevim jak to updatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Steam ti hru updatuje sám. Potom už stačí jenom steam restartovat. Ale ten patch nic neřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobo Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 porad mi to nejde ani se steamem a komp by to mel utahnout,pry je to procesorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Steam ti hru updatuje sám. Potom už stačí jenom steam restartovat. Ale ten patch nic neřeší. no to se neda tak rict...resi tak 50 na 50 nekomu ten patch zlepsi hru o 100% nekomu ani o 1% (jako mne) jedinej rozdil co jsem poznal je...ze loadingovy videa se uz nesekaj... porad mi to nejde ani se steamem a komp by to mel utahnout,pry je to procesorem Jo je to CPU...muzes zkusit jeste v configu(ve slozce se hrou) zmenit hodnoty....protoze z nepochopitelny duvodu je hra defaultne nastavena na jednojadrovy CPU a 2 Grafiky....nekomu pomohlo zmenit ty hodnoty na 2-X jadrovy CPU a jednu grafiku.....jinak tim CPU to je...protoze hra uplne de**** vyuziva 100% CPU...a to porad...a proto se tak laguje...je to chyba hry...ne tvoje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 jo je tam špatná optimalizace co se týče procesorů, u originálek už problém dávno neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobo Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 nak se mi to rozjelo az po stazenym cracku ale pres steam to neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobo Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 asi to bylo ovladačem grafiky ale neseka se to ale nekdi(skoro porad) mi to padá pls pomozte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 já pro tebe mam radu, kup si to... je to sice strašná hra, ale když to chceš hrát... já mam origo a vypíná se to každou minutu, můžu si dávat ovladače jaký chci...fakt super málem už jsem měl 1. prestige a po updatu to dělá todle...a vážně ti nepůjdou stažený hry přes steam ty debile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 jo je tam špatná optimalizace co se týče procesorů, u originálek už problém dávno neni :D :D :D zase nekdo chytrej :D já pro tebe mam radu, kup si to... je to sice strašná hra, ale když to chceš hrát... já mam origo a vypíná se to každou minutu, můžu si dávat ovladače jaký chci...fakt super málem už jsem měl 1. prestige a po updatu to dělá todle...a vážně ti nepůjdou stažený hry přes steam ty debile si docela protirecis...nahore rikas jak mas origos a funguje skvele...ted na to nadavas :D...kdyz reknu ze je to chyba hry...tak napises ze original funguje normalne :D.........trochu usmevny....a jinak cist asi taky neumis co?ona ma original...a ne stazenou..tak nevim proc hned debile...jediny co tam dal je crack...a to je pak jasny ze to nepujde..ale nemusi bejt hned debil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobo Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 ale ja uz origo mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 no to se neda tak rict...resi tak 50 na 50 nekomu ten patch zlepsi hru o 100% nekomu ani o 1% (jako mne) jedinej rozdil co jsem poznal je...ze loadingovy videa se uz nesekaj...Jo je to CPU...muzes zkusit jeste v configu(ve slozce se hrou) zmenit hodnoty....protoze z nepochopitelny duvodu je hra defaultne nastavena na jednojadrovy CPU a 2 Grafiky....nekomu pomohlo zmenit ty hodnoty na 2-X jadrovy CPU a jednu grafiku.....jinak tim CPU to je...protoze hra uplne de**** vyuziva 100% CPU...a to porad...a proto se tak laguje...je to chyba hry...ne tvoje... je mozni ze ten soubor config nemam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 je mozni ze ten soubor config nemam? Nie je. A inak úprava configu dosť pomáha ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 tak us to mam nasel jsem to ale stejne to nepomohlo.puvodne jsem mel cpu na 0 a gpu na 1.to znamena jednojadro cpu a sli gpu ze jo.tak jsem to aspon cetl.tak jsem dal cpu na 1 a gpu na 0.pak ulozil,spustil hru a pri tech filmeckoch to sekalo as k jednemu fps.vav.tak nevim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobo Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 :!::blejt:Mám pořad stejný problém,pořád mi to padá neví nekdo co stim pls???:blejt::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobo Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobo Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 odpoví někdo!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Na tohle odpoved neexistuje...je to naprd hra....nekomu to proste jde...a nekomu ne....a nezalezi jestli mas delo..nebo to jen tak tak staci...ani jestli mas original s patchem....proste hodne spatna optimalizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jagr68 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 treba ze bys nam rek svoji sestavu?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobo Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 ati radeon hd4650 2gb ram Intel Pentium III Xeon, 2533 MHz (8 x 317) windows xp sp2 skousel sem to na jinem pc a jde to ale mozna to bude tim ze mam sp2 a ne sp3 a ze mam zastaralej ovladac grafiky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 já bych řekl že to bude cpu, na jaký detajli to zkoušíš a rozlišení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 sorry spatnej topic pls smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobo Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 1024x624 a mam to na max ale nejde to i na minimum. Ale musi to byt tim ovladacem grafiky protoze kdyz ted instaluju novy tak mi to haze chybu ale na w sp3 normalne jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 tak stahuješ blbý ovladače grafiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.