prom Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 chlapi potřebuju pomoct.. Včera jsem poprvé odzkoušel Kinect, vše vpohodě, zahrál jsem si Adventures, vypálil pak Dance Central a taky šlo.. Dneska jsem si chtěl zkusit Zumba fitness, to si vyžádalo nějakej update, ten se ale nedokončil.. Najednou jakoby to Kinect nechtělo pustit k aktivaci. Pozná ho připojenej, ale nedovolí mi update. Ani Adventures neupdatujou... Jen zahlásej, že nový update je potřeba.. Nevíte jak na to? :(( Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matluba Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Tak jsem teda na test zapnul Zumbu a nic po mě nechtěla a normálně běží. Takže bohužel pokud nepřijdeš na to co bylo "nějakej" update, tak stím asi nehnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gallic Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Nebyl to nahodou novej dashboard (AP2.5) kterej si us nektery novy hry vyzadujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Zumba fitness je uvadzane, ze je wave9, cize DB 12416. Aky mas DB v konzole, ze to pytalo update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 noo tak to už nezjistim, protože jsem chtěl updatovat dash z flashky, vše šlo ok a najednou mi to zahlásilo E71 a svítí mi \ nebo / červeně.. :( Takže je to na servis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tak edit.. už mi to funguje :)) minimálně kinect :D Věřim, že zumba už se taky chytne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.