Lukys.96 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Aby se tu taky řešilo něco jinýho, než nová ochrana a flash slimu, tak jsem se vás chtěl zeptat, jak držíte ovladač? :) Levý joystick ovládáte palcem nebo ukazováčkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Ukazováčkem? WTF? Jasně, že oba anology (řekl bych, že všichni) ovládáme palcema... Jde to snad i jinak? Ukazovákem si to nedokážu představit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee64 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Pochopitelně palcem. S tím ukazovákem si to taky nijak nedovedu představit.....To musí být velice zajímavá technika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tak jasně, ale mě včera napadlo, že by se to tak dalo, a nemuselo by se přehmatávat mezi šipkama a páčkou. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tak jasně, ale mě včera napadlo, že by se to tak dalo, a nemuselo by se přehmatávat mezi šipkama a páčkou. :D A ked ti taka blbost napadla, tak sa ti tak hra dobre? Kde musis prehmatavat casto medzi joystickom a sipkami? Ked je pohyb joystickom, tak sipky sa pouzivaju na ine funkcie. Neviem, co tu vlastne s tym tvojim "napadom" riesis :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 už jsem hrál jednu hru, která hráče docela nutila to tak držet, chtělo to hodně často mačkat za sebou, už si ale nevzpomenu, co to bylo ale podle mě není problém naučit se to, a může to být i pohodlnější, mít pořád prsty na všech tlačítkách :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 No nevím, mě to přijde taky jako blbost. Ty ovladače jsou tak podle mě i stavěný, aby se na nich hrálo palcem, snad ani na videích nikdo jinak nehrál :D. Když už bych chtěl normálnější dotaz, tak držíte LB (RB) ukazováčkem a LT (RT) prostředníčkem nebo přehazujete ukazováčkem nebo snad ještě jinak? :D Je to sice taky poměrně nepodstatný dotaz, ale myslím, že dává větší smysl :D. Já teda třeba např. radši přehmátávám a vše stíhám, v ukazováčku mám větší cit ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 už jsem hrál jednu hru, která hráče docela nutila to tak držet, chtělo to hodně často mačkat za sebou, už si ale nevzpomenu, co to bylo Sipky si potreboval casto mackat? Skoda, ze sa nepamatas, aka hra to bola...velmi ma to zaujima. Mam pocit, ze si vymyslas. Ak bolo treba nieco rychlo mackat, tak to boli tlacidla (A, B, X, Y), ktore sa ukazovali na obrazovke, ale sipky....hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Sipky si potreboval casto mackat? Skoda, ze sa nepamatas, aka hra to bola...velmi ma to zaujima. Mam pocit, ze si vymyslas. Ak bolo treba nieco rychlo mackat, tak to boli tlacidla (A, B, X, Y), ktore sa ukazovali na obrazovke, ale sipky....hmmm už vážně nevím, co to bylo, možná nějaká mezihra v něčem, možná i nějaká akční, kde se přepínaly schopnosti D-PADem, každopádně vím, že mi to dalo mnohem rychlejší reakce a větší možnosti, když jsem to chytl tak podivně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Taky přehmatávám :) je to podle mě lepší, sice né rychlejší ale moc her nepotřebuje mačkat RT a RB najednou takze dobry :) Na prvni dotaz snad ani nebudu odpovidat :D Je to jasne .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xixao1468625242 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 přehmatávám:) a do doby než sem si přečet ten dotaz mě nikdy nenapadlo, že bych ovládal RT a LT prostředníčkama:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Tak to je nejstupidnejsi dotaz co jsem tu kdy videl, kdo by to tak drzel, kazdopadne to s tim RT a RB uz je neco jinyho, nad tim jsem taky premejslel, protoze treba u takoveho codka musi byt vyhodne kdyz, kdyz trigger mackas prostrednikem a bump ukazovakem a nemusis prehmatavat, par setin sekundy ti to usetri a to se kolikrat u MW pocita, ale osobne bych to nedokazal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 dobře, tak už prosím všichni nepište jakej mam blbej dotaz atak.... chci aby se tu řešilo taky něco jinýho než AP25... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.