Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak obejít zablokování stránek ve škole

cihiman

Otázka

Zdravim ve škole nám zablokovali nějaké webové stránky (facebook.com, píše to Spojení přerušeno Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončeno.

Spojení bylo v průběhu otevírání komunikačního kanálu se serverem neočekávaně přerušeno. Opakujte akci.) nevim jestli to je zablokované antivirem, nebo je vytvořen soubor, který to blokuje. Díky za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Taky jsem to ze zacatku resil,protoze jsem nemohl stahovat zadne soubory z netu.Cetl jsem nekde ze muzes pres nejakej program zjistit heslo.A nebo pres nejakej dohlizejici program napr Spy007 nebo jak se jmenoval.U spy musis udelat tak aby se admin prihlasil na svuj ucet coz neni moc velky problem a spy si zaznamena co psal na klavesnici a ulozi se to.Potom staci se jen kouknout do toho programu a uz vis heslo na admina a v ovladacich panelech si muzes zmenit sebe taky na admina ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu