Camel Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Ahoj, právě jsem koupil PS3 a zaplatil si účet PS+. Tady na foru jsem se dočetl, že účty založené v jiných zemích jsou co se týče klasického nezpoplatněného PS nabídkově obsáhlejší. Jak je to ale s PS+ v jiných zemích to jsem tu nikde nenašel. Jde vůbec v Čechách PS+ např. do UK, nebo US koupit? A má to vůbec význam, má zahraniční PS+ lepší nabídku než PS+ v CZ? Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Ahoj, právě jsem koupil PS3 a zaplatil si účet PS+. Tady na foru jsem se dočetl, že účty založené v jiných zemích jsou co se týče klasického nezpoplatněného PS nabídkově obsáhlejší. Jak je to ale s PS+ v jiných zemích to jsem tu nikde nenašel. Jde vůbec v Čechách PS+ např. do UK, nebo US koupit? A má to vůbec význam, má zahraniční PS+ lepší nabídku než PS+ v CZ?Díky za reakce. Hlavně tě vše vyjde podstatně levněji a o tom ty účty jsou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.