fox171 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Co říkáte na tuhle hru ? Hodně jsem se na to těšil, ale jak jsem to včera zapnul tak mě to zklamalo, z vašeho pohledu je čtyřkolka protáhlá, ze startu se hodně rychle rozjedete a celé se mi to zdá takové divně. Co váš názor ? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Cau hele ja sem videl jen video a to mi stacilo k tomu zaveru abych vedel ze to bude o nicem :D uz na tom videu to vypadalo tak jak to popisujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Je to arkadova adrenalinova zabava, "rychla a zbesila"...plno uliciek, skokov, dlhych padov. Niekomu taketo zbesile hranie vyhovuje, inemu nie. Grafika prostredia je fajn a je svizna, bez zavaznych cukani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tyjo ty čtyřkolky tam fakt jezděj rychle jak nějaký formule :D Přijde vám tohle lepší než starý dobrý Pure? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Hej řekl bych že pure je reálnější, ale zase naild má hodně dobře propracované skoky atd.. ještě si to půjdu zahrát a pak napíšu :) Tyjo ty čtyřkolky tam fakt jezděj rychle jak nějaký formule :D Přijde vám tohle lepší než starý dobrý Pure? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tak teďka jsem to pořádně zahrál a mám na to zase jiný názor, sice se nedají dělat žádné triky, ale projíždění extrémě navržených tratí mě nadchlo, sice je to někdy úplné nepřehledné kde jedete, ale i tak je to prostě bomba ! Zatím bych tomu dal tak 75% ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Podle me je to ulne stejny jak Pure akorat jak pise fox171 bez triku. Moje hodnoceni 6/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 naild je opravdu blbost! Pure je nejlepší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Máš pravdu, je zde hodně velký sterotyp a ty triky mi chybí i když těžko by šly do takové hry aplikovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Opravdu tam nejsou triky?tak to je k nicemu. A co ta crosska ta tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.